Aktywne Wpisy

kornel-mir +71
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet

placebo_ +150
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

Wpis ten jest uzupełnieniem do dodanego ostatnio artykulu o wplywie czynnikow zewnetrznych na sen oraz starego wpisu o EILD. Opiera sie on na moich własnych doswiadczeniach i badaniach naukowych.
Dlaczego?
Programowanie snow to umiejętność, dzięki ktorej możliwe jest śnienie na dowolny temat, czy to wielka przygoda, niespełniona miłość czy po prostu przywolanie wspomnien (o tym dalej)
Jak?
Programowanie snów jest mozliwe w fazie lekkiego snu, najczesciej wystepuje ona podczas porannej drzemki (tuz po obudzeniu trzeba sie czyms zajac przez conajmniej godzinę a potem polozyc sie znow spac) badz drzemki ogolnie
Inne dobre rady w celu wywolania lekkiego snu to spanie w innej pozycji niz zwyczajnie czy spanie w niewygodnej pozycji.
Kolejna rzecza jest skrypt, tu przydaje sie kreatywnosc, najlepiej rozpisac to w dokumencie Word, warto uzyc sztuczek typu zamknij oczy i policz do trzech gdy je otworzysz... istnieje mozliwosc ze nozg wiedzony tymi zdaniami sprawi to co mowisz, mozna sprobowac mowic twardym zdecydowanym glosem tak jakbys komus cos rozkazywal, efekty dzwiekowe to tez dobry pomysl tak jak stymulacja zmyslow. Tu przyklad krotkiego skryptu
Teraz zamknij oczy, gdy dolicze do 10 otworzys je i znajdziesz sie na plazy morskiej plazy, wokol ciebie bedzie tylko bialy piasek a przed toba morze
1
2
3
4
5
6
7 (zaczyna sie szum morskich fal) pod stopami czujesz cieply piasek, wokol czujesz cieple powietrze
8 czujesz jak fale uderzaja o brzeg i ochladzaja ci nogi
9 zaraz otworzysz oczy i znajdziesz aie na plazy
10 otworz oczy
Gdy otworzysz oczy Twoj mozg moze (ale nie musi) zrenderowac plaze
Teraz trzeba zapetlic nagranie dodajac chwile ciszy, alternatywnie mozesz nastawic aplikacje Sleep as Android na drzemke i w trybie LD ((opisywalem to w jednym z wpisow) wybraz now i nagranie a powinno sie odtworzyc w fazie REM
Nagranie moze ale nie musi 100 procentowo zadzialac, czasami zdarzalo mi sie ze po prostu slyszalem nagranie ale z tym nic nie robilem, to tez zalezy na przyklad od tonu glosu.
Programowanie a LD
Mozna tez w ten sposob nagrywajac zdanie to jest sen wylonac RT spowodowac LD, nosi to nazwe metody sygnalow zewnetrznych
Przywolywanie wspomnien
Mozesz sprobowac przywolac tak wspomnienia, na przyklad domu rodzinnego, jakiegos zapachu czy miejsca, jesli masz jakies materialy dotyczace tego okresu audio budzace skojarzenia mozesz je dolaczyc
#sen #sny #swiadomesny #swiadomysen #ld #luciddream #oneironautyka #swiadomesnienie #psychologia #rozwojosobisty
Zdarzało mi się wywołać określone elementy "przypadkiem". Osobiście jeszcze się celowo tym nie zajmuję bo jest za mało danych praktycznych by coś takiego można było wykonywać efektywnie, choć mam pewne "podejrzenia" w czym rzecz.
Ogólnie mówiąc nie chodzi o sam obiekt, a to co wokół niego, powoduje, że coś się pojawia
Dzięki za teksty przeczytam w wolnej chwili :)