Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 304
Ostatnio wypiłem z przyjacielem który dowiedział się, że będzie ojcem. Było to miesiąc temu.
Tydzień po tym wspólny koncert NA TRZEŹWO, dwa tygodnie temu byliśmy z różową na festiwalu muzyki elektronicznej, bawiłem się przednio NA TRZEŹWO, wczoraj imieniny babci mojej różowej, gdy podali mi kieliszek postawiłem go do góry nogami okraszając słowami "NIE PIJE" teściu, narzeczony szwagierki i wujkowie zapytali czy mówię poważnie, uznając moje słowa za żart.
Obudzilem się zdrowiutki i już Kombinuje co dziś grandzić, zaraz rowerem skocze do sklepu, skosze trawkę i w nagrodę o-------e sushi.

Czuje dobrze człowiek, oby to trwało jak najdłużej.
Ten tag otworzył oczy.

Pozdrawiam trzeźwych, a najebuski niech sobie śpią jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#alkoholizm
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DamianooTrucker: Szanuję. Nie pić to często oznaka bardzo silnej woli, mało kto ją ma, tym bardziej, że ludzie mają tendencję do uginania się pod presją otoczenia. Szacuneczek, naprawdę zaimponowałeś mi Miras
  • Odpowiedz
@DamianooTrucker ja zrobiłem sobie postanowienie, że dla hecy nie będę pil przez pół roku, to nagle ludzie strasznie niezrecznie zaczynają sie czuć, że jak to chop z własnej woli nie pije jak może xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bezkonta: no właśnie, trzeba się nauczyć odmawiać. Na szczęście otoczenie akceptuje i nie namawia ofc. Oprócz rodzinnych zjazdów.
Zobaczymy jak będzie dalej. Dzięki!
  • Odpowiedz
@DamianooTrucker: Moja ex była abstynentką i gdzieś na necie wyhaczyła dobry bajer, że zawsze miała nalaną lampkę wina i jak ktoś proponował Jej coś mocniejszego, to mówiła że wino wystarczy i jak co to się hehe sama obsłuży. No i działało xd
  • Odpowiedz