Wpis z mikrobloga

Witam wy też tak macie że jak gracie bez przerwy w csa nwm z ile np. miesiąc codziennie trenujecie na aim mapkach ffa dm itp. rozgrzewacie się przed meczami to gracie z dnia na dzień coraz gorzej? Ja tak mam i nie wiem co robić, czuje się jakbym grał gorzej niż miesiąc temu bo albo zamykam i przegrywamy, nic nie trafiam mało killi, c-----a celność mimo że na ffa widać poprawę i na aim mapkach też bije rekordy to na meczach rzadko co siada, ale ostatnio zrobiłem ace w pistoletówce i to byla jedyna runda w meczu moja bo później było już coraz gorzej i przegraliśmy 3-9. Mój plan treningowy wygląda tak że najpierw na aim mapce tej pomarańczowej ćwicze sobie strzelanie w kropki na małe wielkości przez 15 min, później na csgo hub zabijam 500 botów stojących w miejscu, a później mniej więcej przez 10 min strzelam do wyskakujących botów z różnych miejsc lewo prawo, a na koniec ffa only hs deathmatch około 30min. Co robię źle? Awansowałem graniem z ekipą na skrzyżowane kałachy w krótkich meczach, ale poźniej jak zacząłem grać z randomami długie to ani ja nie mogłem zabić ani te randomy tak samo, czasami sie zdarzało że mnie carryowali ale rzadko i więcej było porażek niż zwycięstw co skutkowało spadnięciem do kałacha w laurach i tu dalej c-----o wszystko siedzi, nie umiem utrzymać takiej koncentracji jak kiedyś i to mnie martwi a nie chce robić przerwy bo chciałbym być coraz lepszy i wbić globala a później przerzucić się na faceity. Więc jeśli mamy tu w serwisie jakiegoś doświadczonego gracza globala, albo wysokiego lvla faceit to proszę o jakiś najlepszy plan treningowy i jak to u was wygląda że jesteście kozakami i w ogóle że dajecie radę być z dnia na dzień lepsi. Pozdrawiam

#gry #grykomputerowe #csgo #pcmasterrace #steam #valve #fps
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PawelMPL: Przygotowania masz do meczu jak jakis pro player. Według mnie na rozgrzewke poświęcasz za dużo czasu. Na twoim miejscu zrobiłby sobie jakieś smurf konto do grania bez napinki, może problem siedzi w głowie. A jak chcesz jak najwięcej wygrywać to rób lobby i zapraszaj ludzi co szukają gry. Tylko filtruj ich po liczbie godzin i liczbie godzin w 2 tygodnie. Sam wróciłem po kilku letniej przerwie, spadałem z szeryfa
  • Odpowiedz
@PawelMPL: CS nie polega tylko na dobrym strzelaniu. Możesz być aimowym bogiem, a i tak wychodzić na minus, bo podejmujesz złe decyzje albo źle się ustawiasz. Najlepiej pooglądaj kilka swoich demek i pomyśl co mógłbyś zrobić lepiej, żeby mieć nad przeciwnikiem przewagę. Wymyśl kilka swoich zagrań i opanuj je do perfekcji.

Ja prawie w ogóle nie ćwiczyłem aima. Jedynie przed rankedami 200-300 botów na rozgrzewkę i jazda. Wystarczyło mi to
  • Odpowiedz
@pyra_wykop: staram się dostosowywać do taktyki ale jak widzę że się nie układa to samo już któryś raz z kolei to nie ide 8 raz go rush b tylko staram się przejmować inicjatywę i coś sam wymyślić, a mapy to gram wszystkie z aktywnej służby
  • Odpowiedz
@PawelMPL nie marnuj tyle czasu na rozgrzewkę XD juz sobie wyobrażam jak po godzinie non stop klikania i machania/celowania na heady łapa i głowa zmęczona co ma potem wplyw na rankedy xd nie chce powtarzać tego co inni w sensie graj z głową/graj druzynowo bo to wiadomo bla bla - po prostu graj, ale nie na siłę, jak widzisz że nie idzie to odpuść, czasem są takie dni ze kompletnie nic
  • Odpowiedz
@PawelMPL: Jeśli się rozgrzewam, to retake + ffa dm (nie tylko hs - spray control to też ważny skill w tej grze). Jeśli gram bez rozgrzewki, to start tt, żeby rozgrzać się na entry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PawelMPL aktualnie rozgrzewam sie w trakcie meczu, bo same boty i tak w enemy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a jak sie bawilem w rozgrzewki, to albo jakies 10 min ffa dm, albo jakas mapka na boty zeby sobie recoile poprzypominać, też max 10 min ( żadnym prosem nie bylem i nie będę,
  • Odpowiedz