Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
http://www.wykop.pl/link/1784352/gender-miedzy-ideologia-a-nauka-czyli-co-to-wlasciwie-jest/#voters
Mam tak samo, ale patrząc na twoje znaleziska jestem dumny ze swoich.
ps
@peter-kovac-948494: Fajna analogia, bardzo trafiona - oddaje esencję twoich znalezisk.
Co poradzę, że na wykopie jestem dumny
@Tamerlan: Wszelka dyskusja z toba nie prowadzi do niczego, nie odnosisz się do analogji tylko przeinaczasz ja na swoja modłę.
Nic nie poradzisz taki już jesteś, tyle że połowa twego życia to wykop
Biorąc po uwagę, liczbę akcji znalezisk itd, nie powinieneś innym wytykać ile czasu spędzają na wykopie. Z drugiej połowy też jestem dumny. Za to koleś który niszczy dobry serwis z ciekawostkami wrzucając znaleziska rodem z kloaki jaką jest fakt ... nie ma za wiele do powiedzenia.
@Tamerlan: Nie wytykam tylko stwierdzam.