Wpis z mikrobloga

#przegryw #damskiprzegryw #takaprawda #rozowepaski #niebieskiepaski

Co to jest #przegryw? Bo wnioskuję, że według mireczków przegryw to nie-ruchanie. Świadczą o tym wielokrotne wypowiedzi - "idę da divy żeby wyjść z przegrywu".
Czyli jesteście na tyle egoistyczni, że słowo, pierwotnie mające określić człowieka społecznie-wychowawczo-genetycznie skazanego na o wiele trudniejsze życie, przypisaliście do swojej niemożności zaruchania?

A teraz jeszcze chcecie forsować że nie istnieje #damskiprzegryw, tylko dlatego że różowa przecież może mieć ruchanie na zawołanie. Nie zważając na problemy emocjonalne i hormonalne z jakimi mogą zmagać się różowe.

Banda egoistów-toksyków, a nie przegrywów.

Pobierz damianooo8 - #przegryw #damskiprzegryw #takaprawda #rozowepaski #niebieskiepaski

C...
źródło: comment_1655548463cNKKzMvPP1p2ITzaLK1Exu.jpg
  • 37
@damianooo8: Odnoście damskiego przegrywa: No tak oczywiście, ja mający 163cm wzrostu i twarz pełną kraterów na niej na pewno, na #!$%@? 100% pewności, mam takie same szanse na znalezienie kogoś jak kobita 163 cm wzrostu i twarzą też pełną kraterów. Jeżeli pewnego dnia zaczne płakać ze mam dość na pewno przyjdzie do mnie moja dziewczyna i zacznie mnie pocieszać i wspierać i mówić ze wszystko będzie dobrze, przecież w analogicznej sytuacji
@Robotnik_Czterobrygadowy: No i znowu, popełniasz ten sam egoistyczy błąd który opisałem we wpisie. Uznajesz, że przegryw to nie-ruchanie. Zapominając, że tag #przegryw pierwotnie powstał dla ludzi którzy z pewnych przyczyn nie mają łatwego życia, aby mogli się wspierać wzajemnie.
Załóżcie sobie osoby tag #niemogezaruchac.

w analogicznej sytuacji z płacząca dziewczyną i wspierającym chłopakiem tak sie by stało

No tak, każda różowa w stanie depresyjnym marzy aby jakiś mireczek napędzany wzwodem
@damianooo8: Typie to ty masz jazde na jakieś ruchanie, nic o tym mitycznym seksie nawet nie wspomniałem. A ty od razu piszesz o wzwodzie bo #!$%@? każdego na tagu podniecają damskie łzy, bo jest łatwa wtedy i ma chwilę słabości. Chodzenie na divy to na tagu jest mem od tego zacznijmy, a jeśli chodzi o seks to przegrywom z tagu chodzi że seks=chwile bliskości z drugą osobą i czułość i błogie
@damianooo8: kobieta ma łatwiej na każdym etapie w życiu dlatego moim zdaniem damski przegryw nie istnieje.
- Jest brzydka? znajdzie partnera tak czy siak nie musząc wkładać w to dużo wysiłku
- Nie radzi sobie z nauką? jakiś kukold jej pomoże albo skorzysta z programu przeznaczonego tylko dla płci żeńskiej
- Nie może znaleźć pracy? skorzysta z programów przeznaczonych tylko dla kobiet w ramach walki z nierównością płac lub po prostu
Czyli jesteście na tyle egoistyczni, że słowo, pierwotnie mające określić człowieka społecznie-wychowawczo-genetycznie skazanego na o wiele trudniejsze życie, przypisaliście do swojej niemożności zaruchania?

@damianooo8: Tu się zgadzam natomiast wydaje mi się że seks obrósł w tyle mitów w filmie, serialach w popkulturze że młodzi ludzie uważają to za coś magicznego a tak naprawdę seks jest mocno przereklamowany.

Zawsze się zastanawiam jak trzeba być naiwnym żeby wierzyć w ten pierwszy magiczny raz