Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +549
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +290
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kontrola biletów, ujawniamy wraz z Kondutkorem babeczkę bez biletu. Stoi w przedsionku wagonu, w brudnej bluzce, dresie i klapkach. W ręku trzyma jakiś stary telefon i portfel. Widać, że jest poddenerwowana i trochę spanikowana a oczy ma czerwone od płaczu. Obraz nędzy i rozpaczy.
Na pytanie "Czy ma pani bilet?" rozpłakała nam się i zaczęła opowiadać, że uciekła z domu od męża który ją bił i znęcał się i ze łzami prosi żeby jej nie wyrzucać i że musi dojechać jeszcze dwie stacje do miasta wojewódzkiego do rodziny. Próbowaliśmy ją uspokoić ale w kółko powtarzała żeby tylko jej nie wyrzucić bo ją mąż będzie gonić i ona musi dojechać. Cały czas ze łzami w oczach.
Pociąg miał WARS, spytałem się czy mają jakieś nadmiarowe wody albo batonika. Znalazło się coś wolnego i dałem jej butelkę wody oraz batonika czekoladowego. Również ze łzami dziękowała i znów się rozkleiła.
Chłopy bijące swoje żony to najgorsze śmiecie, pluję na każdego takiego miękiszona.
A na zdjęciu: pusty przedział w #pendolino
#pociagi #podroze #kolej #pkp
#dziendobrypoproszebilet
@gumpa_bobi: błąd. Przepisy pozwalają wystawić takiej osobie bilet w formie wezwania do zapłaty. Jak ktoś nie ma kasy, zawsze można z tego skorzystać i zapłacić później.
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Shishu: ? ten przepis właśnie jest w takim celu. Nie masz kasy bo jakiś przypadek losowy, możesz spokojnie wrócić bez problemu. I dobrze go znać a nie dać się naciąć na jakieś ekstra kary za jazdę bez biletu. Tylko jak się nie mylę trzeba od razu po wejściu do pociągu uderzyć do konduktora/kierownika pociągu a nie czekać aż sam przyjdzie.
Komentarz usunięty przez autora
@gumpa_bobi: nie mogła iść z tym na policję - ale z ciebie naiwniak
@Panitsch: Nie jest wcale tak łatwo uciec z takiego zwiazku bo niby gdzie? Ona pewnie jest ubezwłasnowolniona, mąż ją kontroluje, sama pewnie tez nie pracuje więc zakładam że swoich oszczędności nie ma a ucieczka pociągiem byla aktem desperacji. Rodzina pewnie uwaza ze orzesadza bo jak to Mariusz ja bije, nie możliwe. W końcu
@gumpa_bobi: +1. Każdy chłop bijący swoją kobietę to zwykły leszcz, który normalnie spada na klapsa od innego chłopa, więc odreagowuje swoje nieudacznictwo na niej. Zero szacunku do takich pajaców.
Pozdrawiam cieplutko, odrobina soli trzezwiacych, bo przemoc nie ma plci.
Rodzinne dramaty to najgorszy syf na tej ziemi, to dzieje się w najbardziej intymnych sferach życia, często nie do zauważenia przez postronnych.
Wiem bo się na tym nie znam.