Wpis z mikrobloga

@kateemusio: Byli. Dla mnie już w zeszłym roku było dziwne że jak byk chory na nogę to się wyprowadził gdzieś i leczył sam bo nie chciał by basia go w takim stanie widziała. To co w codziennym życiu. Jak to sobie wyobrażał? Na czas każdej choroby by się wyprowadzał? Xd
  • Odpowiedz
@Helen97: pamiętam to. Zaraz po medialnych zaręczynach odeslal ja praktycznie na miesiąc z uwagi na operacje. A potem chyba nawet nie mieszkali razem w Rzeszowie pomimo zareczyn. Czyli wykopki się nie mylily co do tej relacji od początku, że Ksysiowi to głównie na fejmie zależy. Nawet mi trochę Baśki szkoda, chociaż już w programie jechała na 2 fronty.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: w programie to ona miętę poczuła do Ksysia( ͡° ͜ʖ ͡°)Tyle,że nie mogła się z nim sparować,bo w scenariuszu była przewidziana jako para z Italiano( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bubba222: wiem wiem, ten temat był już wałkowany tutaj 100 razy ale dla mnie wciąż niepojęte że pod koniec lutego było wielkie wyznawanie miłości na Zanzibarze a już 15 marca weszła w związek z Ksysiem. Niezły speed jeśli chodzi o zmianę zdania. Najlepiej na tym wszystkim wyszedł Italiano bo pozbył się toksycznej Baśki i znalazł dziewczyne która naprawdę do niego pasuje
  • Odpowiedz
@Lolek1011: moim zdaniem to oni kilka razy się rozstawali i schodzili. Przez jakiś krótki czas mieszkali w wynajmowanym mieszkaniu, które znaleźli przez agencje, w której potem Baśka pracowała. Potem nagle Krzysiek wrzucał storki że swojego staregoieszkania, a Baśka najczęściej z pracy. A taki był niby poczciwy Krzysio...
  • Odpowiedz