Wpis z mikrobloga

#skarzyskokamienna #unithor #polska #retro #arcade #joystick #amiga #atari #c64 #commodore Retro-Mireczki polski "niezniszczalny" retro joystick UniThor wkracza w kolejną fazę, otwarto w końcu kickstartera, wyrażajcie zainteresowanie klikajać tam na guzik.. projekt powoli ale skrupulatnie idzie do przodu, mam nadzieje ze w koncu wypali.. typowe arcadowe joysticki z kulką mnie troche wnerwiają, od zawsze grałem tylko na takich typu quickshot, w każdym razie biere dwa :) a Panowie są ze Skarzyska-Kamiennej..

https://www.kickstarter.com/projects/uni-joy/unithor-a-brand-new-joystick-for-retro-computers
ZawzietyRobaczek - #skarzyskokamienna #unithor #polska #retro #arcade #joystick #amig...

źródło: comment_1655315693VtPbfroLHRBgh1HUPFv5K9.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ZawzietyRobaczek: QuickShot'a Python i tak nic nie przebije. S-------e były nie do z-------a...

No chyba że Mortal Kombat wjechało.

Mortal Kombat sobie radził z każdym joystickiem.

Z fabryki QS jeszcze był dobry Apache. Tylko ten akurat nie miał chyba autofire.
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: Pythona chyba nie miałem, chyba Apacha miałem on miał takie gumeczki zamiast styków, tez bardzo dobry ale tych gumek nie idzie dostać.. natomiast te unitory to maja byc styki do wyboru własnego, wice raczej nie zniszczalne bedą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ZawzietyRobaczek: Pythony i Apache też były w dwóch wersjach. Jedne z pierwszych na mikrostykach a te późniejsze już na gumkach o ile dobrze pamiętam. Obecnie ani ms ani gumki nie do zakupienia. Chyba że z odzysku. Plus jest taki że ms można z trupa wyjąć, o tyle gumki już dawno zparciały.
  • Odpowiedz