Aktywne Wpisy

orlen_lite +16
Stworzyliśmy silny koncern, by stabilizować sytuację #gospodarka w kraju. I mamy tego wymierne efekty - od dziś obniżamy ceny #gaz dla Klientów biznesowych aż o 55% względem ceny z początku 2023 roku.
#orlen #polska #energia
#orlen #polska #energia

Brakus +330

Wspaniały artykuł z gownoportalu dla kobiet - gruba baba narzeka że nie pasuje na nią sukienka z Zary xD
Przy okazji #logikarozowychpaskow czyli (według komentarzy kobiet, ja się nie znam) zaniża rozmiar który nosi + komentarze od innych bab jaka to nie jest piękna + Zara jest OPRESYJNA dla kobiet bo nie uszyła tego modelu dla wielorybów xD
#bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow
Alkoholizm tez jest na rękę do póki jest to funkcjonujący alkoholik :)
Piękny wspaniały świat.
@Boxcutter: to akurat bywa prawdą
Komentarz usunięty przez autora
Ale zdajesz sobie sprawę że nie kilogramy są problemem, tylko procentowy poziom tłuszczu? Jeżeli ty przy wadze 64kg masz
https://www.kobieta.pl/artykul/rozmiary-ubran
Ale ideologia body positive dorobiona, bo laska ma rozmiar 44 i glosno krzyczy, że to dyskryminacja.
I lasce rozmiar 36 z dużym biustem sukienka pewnie by nie pasowała, bo to ewidentnie dla małej miseczki szyte, ale wiadomo - jest duży rozmiar, to jest inbaz
Ubrania dobieramy do sylwetki
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem jak z rozmiarami damskimi ale jeśli chodzi o męskie to ja mając 184cm wzrostu i 86 kg wagi noszę rozmiar s tylko dwóch firm - Adidasa i Zary właśnie xD. Zastanawiam się wobec tego czy roizmiarowka dla kobiet też jest tak zawyżona.
Zszedłem na 63kg a w ostatnim czasie na 60kg (ciepło inna dieta) i jest prze zajebiscie, ja nie wiem jak ktoś może chwalić bycie grubym, nie wyglądasz dobrze, jesteś mniej wydolny, jest to nie zdrowe i mowie to