Wpis z mikrobloga

Potrzebuję duplikatu świadectwa pracy z PKO BP, ale nie do końca wiem jak się skontaktować z działem kadr. Na infolinii odsyłają mnie do oddziału, tam mówią, że oni takich informacji udzielać nie mogą, a koleżanki z mojego oddziału już nie pracują.
No już naprawdę nie wiem jak się do tego zabrać. Może jakiś życzliwy Mireczek ma pomysł, jak to ugryźć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pkobp #kadry #kodekspracy #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

szukasz na Google miejscowy gdzie jest oddział, bierzesz nr tel i tam dzwonisz?

@Esarmist: Myślisz, że tak nie robiłam? Zresztą napisałam, że byłam w oddziale, więc jeśli osobiście nie udzielili mi informacji, to telefonicznie tym bardziej by tego nie zrobili.
  • Odpowiedz
napisz papierowe podanie i wyślij na adres centrali z dopiskiem "kadry". Jak za króla świeczka, ale najszybciej i najefektywniej

@moll: A wiesz, że o tym nie pomyślałam. Dzięki! ()
  • Odpowiedz
@Silly_Alpaca: w oddziałach nic nie mają, więc normalne że nikt Ci tam nie pomoże, jak w każdym molochu... Kadry są prowadzone centralnie. W podaniu daj też swoje dane kontaktowe, żeby mogli zadzwonić czy zamailować.
  • Odpowiedz
@Silly_Alpaca: Prosimy o wysłanie pisma na adres siedziby Centrali banku:
PKO Bank Polski Spółka Akcyjna - Centrala
ul. Puławska 15
02-515 Warszawa

W piśmie prosimy podać swoje dane osobowe (w tym numer PESEL dla ułatwienia weryfikacji) i kontaktowe oraz dokładnie opisać swoją prośbę.
  • Odpowiedz