Wpis z mikrobloga

Skoro notorycznie przeszkadza wam syf w #biedronka to czemu robicie ten zakupy? ¯_(ツ)

Możecie isc do #lidl gdzie jest czysto ale trzeba do biedry bo tam najtaniej i syf jest sprawa drugorzędną nagle ¯_(ツ)

#zakupy #pieniadze
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herato: Wolę iść do biedry gdzie przynajmniej wiem że kupuje produkty średniej jakości niż do Lidla gdzie Niemiec się z ciebie śmieje bo wysyła do Polski produkty niby takie same jak w Niemczech ale jednak skład tak jakby trochę z inny z resztek po Niemcu xddd Jedyny plus Lidla to taki że niema kolejek bo praktycznie mało kto tam chodzi, niedosc że drogo to z jakością też tak średnio. A
  • Odpowiedz
Możecie isc do #lidl gdzie jest czysto

@Herato: Czyściej, ale nie czysto. W Lidlu też niestety często bywa tak, że jest od cholery palet nastawiane, poza tym masa ludzi i tylko chce się jak najszybciej stamtąd wyjść. Biedronki mają taką zaletę, że są wszędzie, bo im nie przeszkadza, że metraż budynku zdecydowanie nie nadaje się na taki sklep xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Herato: u mnie w lidlu kasa samoobslugowa jest taka głośna, że chce jak najszybciej uciec. Czy to w każdym lidlu tak jest, czy tylko u mnie głośność ustawiona na 5000 vol?
  • Odpowiedz
  • 1
@Herato: Jak patrzę na warzywa i owoce w Lidlu to odechciewa mi się tam jechać. Do tego masa nabiału z Niemiec gdzie taka Piątnica czy Krasnystaw czy Rolmlecz z Biedry dużo lepiej mi podchodzą. Jedynie mięso i pieczywo trochę lepsze w Lidlu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Herato: nie mam zaufania do lydlowych marek i w-----a mnie zapetlone zaproszenie do kas samoobsługowych (nie wiem czy to standard czy tylko w tym jednym, ale co 30 sekund zapraszają szanownych klientow do kas)

A do palet na przejściach i ogólnego sajgonu można się przyzwyczaić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Herato: bo jest tanio, tyle ludzi tutaj niby skrzeczy, a to palety ojojoj, a to przejśc nie mogę, a to ojojoj jak brudno, a chodzą i będą chodzić bo tanio i tyle, taka szlachta( ͡ ͜ʖ ͡)
tyle warte te całe skomlenie paleciarzy( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Herato No ja na przykład chodzę do Netto i Lidla, bo mam bliżej. Jakbym miał blisko Biedrę to chodziłbym do niej, bo szczerze nie chciałoby mi się nadrabiać kilometrów tylko dlatego, że ktoś se palety poustawiał na środku. Tak pewnie jest z większością ludzi, narzekać jest łatwo ale iść kawałek dalej do innego sklepu to się nie chce XD
  • Odpowiedz
@czlowiekzcegla: dokładnie, dopóki tutaj na ten tag nie trafiłem #biedronka to nie miałem pojęcia, że ktoś może na to zwracać uwagę. Przecież te babki tam latają po całym sklepie, układają towar, to siedzą na kasie, jakby łaziły bez celu, czy kawę żłopały jak piguły w szpitalu to bym rozumiał, a tak to co, robią co mogą. Przejdź obok tej palety, kup swoje i tyle¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Herato: W Lidlu który mam najbliżej jest taki syf że w życiu takiego w żadnym innym sklepie nie widziałem. Koszyki są tak brudne że brzydzę się je wziąć do ręki. Skąd wy bierzecie te opinie o Lidlu to nie wiem.
  • Odpowiedz
@aa-aa Dla mnie w sklepie to najważniejsze jest to żeby było w nim to co chce kupić i żeby obsługa była w miarę okej. Czasem chodzę też do Lewiatana jak potrzebuje jedną czy dwie rzeczy i tam jest tragedia. Co wejdę to nikt się nie spieszy żeby podejść do kasy, raz kobitka w---------a chipsy i wyglądała na ewidentnie zirytowaną, że chce coś kupić, resztę wydała mi oczywiście tłustym paluchami. Co ciekawe
  • Odpowiedz
K---a jak wchodzę do biedry to mi się słabo robi towar r-------y w paletach wózkiem się czasami nie miniesz, mają n------a 6 kas a w życiu tylko 2 widziałem otwarte. Jeszcze jak jest bez samoobsługowej to się z-----ć idzie w tej kolejce.
  • Odpowiedz