Wpis z mikrobloga

@magdalena-ciszowska: a skąd wiesz co tak naprawdę ma na celu ten post? A może to osoba powiązana z marka wrzuca to jako reklamę? Bo ja np nigdy nie słyszałam o "moda for you". Poza tym śmieszy mnie krytykowanie innych za krytykowanie uczestników kiedy ja mam wrażenie że temat Miłosza jest tu wałkowany raz na tydzień za czyny z programu sprzed roku robione pod wpływem grupy, zawsze musisz dorzucić swoje 5
  • Odpowiedz
@Lolek1011: właśnie dlatego wrzuciłam bo sama nigdy nie słyszałam o tej marce, nie wchodzę na takie strony a akurat pokazała mi się reklama z Eliza
  • Odpowiedz
@Lolek1011: Bez przesady ja tylko dorzucam swoje 5 groszy jeśli chodzi o Miłosza,tylko wtedy kiedy jest poruszany jego temat. Ja naprawdę nic do niego nie mam i życzę mu jak najlepiej, a przede wszystkim życzę mu żeby w końcu wydoroślał. Nic na to nie poradzę, że Miłosz swoim zachowaniem w programie, przypomniał mi nie najlepsze wspomnienia z mojego życia. Tak naprawdę, ja go oceniam przez pryzmat programu, na początku go
  • Odpowiedz
@Lolek1011: "skąd wiesz co tak naprawdę ma na celu ten post?" - a jak myślisz po co firmy wrzucają nowe posty na social mediach? zazwyczaj mają cele informacyjne bądź reklamowe...

@Olaca "wrzuciłam bo sama nigdy nie słyszałam o tej marce" - Google nie potrafisz obsługiwać? Jak kolega Bubba udźwignął temat to chyba każdy da radę:) W Polsce jest jakieś 2mln firm - trudno znać wszystkie:) W necie jest kilkadziesiat
  • Odpowiedz
@kipman1: mowie o poście na wykopie.. wyobraź sobie że wiem po co firmy wrzucają posty na FB, nie trzeba być rzekomym specjalista od social mediów żeby to wiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) być może ktoś chciał zwrócić uwagę na istnienie tej firmy, zauważ że nawet ludzie zaczęli ją wyszukiwać wiec cel został osiagniety
  • Odpowiedz
@Lolek1011: czy ja wiem - to nie jest firma która istnieje od wczoraj - w każdym razie te same zdjęcia od tej firmy przywijały się na tagu gdy zaczął się sezon HP5 i ludzie szukali info o uczestnikach. To jakaś kilkuletnia współpraca, ale czy ja wiem że to może być taki cel? Nie wydaje mi się że po sezonie HP jest wiele ludzi którzy mogą szukać zdjęć byłych uczestników HP
  • Odpowiedz