Aktywne Wpisy

arinkao +354
źródło: 20240809_163431
Pobierz
Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.

Jest jakiś zapis w ruchu drogowym o tym?
Jechalem tak jak na zdjęciu setki razy i nikomu nie przeszkadzało (policji również) a dzis jakieś buraki z drogówki kazali mi zjechać na te pobocze. Oczywiście olałem tylko nie wiem czy słusznie.
#ruchdrogowy #rower #polskiedrogi #drogi
źródło: comment_1655040789T2FaAC2VLS9TkDjV6AJYfS.jpg
PobierzAle zwróć uwagę, że oba muszą być jednocześnie spełnione, więc nie można jednocześnie jechać po poboczu takiej drogi, jak wyżej i nie jechać po
@Dzyszla czyli jechalem dobrze a pana bagiete #!$%@?ło tak?
Czyli tutaj jest warunkowo przyzwolenie na jazdę lewą stroną, czyli można rozumieć, że ta jazda jest odstępstwem od jazdy prawą stroną :)