Aktywne Wpisy
lady_katarina +347
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +274
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
1. Kupic bazylię w doniczce, ja wzielam z warzywniaka - większe doniczki, więcej roślinek
2. Uciąć gałązki gdzieś na 1/2-1/3 długości - ma zostac 1-2 pary listków i łodyżka
3. Wstawic do letniej wody, zanurzone same łodyżki, postawić na słońcu na tydzień - 10 dni, wodę dolewać lub wymieniać jak zmętnieje
U mnie przez tydzień nie działo się praktycznie nic, juz straciłam nadzieję i bam, w trzy dni korzonki jak na zdjeciu.
Doły roślinek tez porozdzielałam i wszystko przesadziłam do dużej, ok 10l donicy - juz się ładnie rozrastają i myślę, że spokojnie pokryją moje zapotrzebowanie na bazylię przez caly sezon :)
#ogrodnictwo #ogrod
@chixi: One często lubią więdnąć pomimo wstawienia do wody. Wtedy trzeba je włożyć w woreczek strunowy. Piszę to bo możliwe, że ktoś kiedyś wejdzie w Twój wpis, to od razu będzie miał protip w razie problemów :D
Komentarz usunięty przez moderatora