Aktywne Wpisy

asdfiksowy +19
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

1. Kupic bazylię w doniczce, ja wzielam z warzywniaka - większe doniczki, więcej roślinek
2. Uciąć gałązki gdzieś na 1/2-1/3 długości - ma zostac 1-2 pary listków i łodyżka
3. Wstawic do letniej wody, zanurzone same łodyżki, postawić na słońcu na tydzień - 10 dni, wodę dolewać lub wymieniać jak zmętnieje
U mnie przez tydzień nie działo się praktycznie nic, juz straciłam nadzieję i bam, w trzy dni korzonki jak na zdjeciu.
Doły roślinek tez porozdzielałam i wszystko przesadziłam do dużej, ok 10l donicy - juz się ładnie rozrastają i myślę, że spokojnie pokryją moje zapotrzebowanie na bazylię przez caly sezon :)
#ogrodnictwo #ogrod
źródło: comment_1655018657Z1fB7qsjoLkfBZUBt8emlc.jpg
Pobierz@chixi: One często lubią więdnąć pomimo wstawienia do wody. Wtedy trzeba je włożyć w woreczek strunowy. Piszę to bo możliwe, że ktoś kiedyś wejdzie w Twój wpis, to od razu będzie miał protip w razie problemów :D
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1655020523mijz5JMtCygDM5OCYCKlVu.jpg
Pobierzźródło: comment_1655034653VhG9z0zoFqAYqBLpabm97l.jpg
Pobierzźródło: comment_16550374458FuIXH3cjGbxzV9n24oL93.jpg
Pobierz