Wpis z mikrobloga

#reprezentacja

Piszę w osobnym wątku, bo @TylkoDuda123 to tchórz i mnie zablokował. Tu reszta wątku.

Ja zakolakiem gardzę. To typowy Janusz i w piłce, i w całej reszcie. Wybił się na tym że weszło pisało inaczej niż inni, co nie znaczy że lepiej bo jakość ich dziennikarstwa jest średnia. Trafił też całkiem nieźle z formatem na kanale sportowym to już wyszedł całkiem z niszy, ale po jednym dobrym pomyśle właściwie stanął w miejscu i jakość się właściwie ani trochę nie zmienia. Jak ktoś zauważy błędy i możliwe punkty, w których da się ich bardzo łatwo wyprzedzić to osiągnie jeszcze większy sukces.

@bezbekpol: Ja w przeciwieństwie do reszty zwracam też uwagę na ostatni mecz z Holandią gdzie już było widać, że drużyna idzie w dobrym kierunku, ale dwa błędy pod koniec i zakończył się porażką pomimo tego, że można było spokojnie dorzucić drugą bramkę.

Ogólnie Brzęczek dawał mi nadzieję że jak w końcu dostanie więcej niż rozgrzewkę przed samym meczem to uda mu się wypracować nienajgorszą drużynę, może nie najładniejszą, ale w miarę skuteczną.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach