@BekaZWykopuZeHoho Korwin mentalnie zatrzymał się na tym samym poziomie co Putin . Myśli że każdy naród tylko czeka żeby zabrać kawałek terytorium innym.
@prosper8: Gdyby tak mogło być to inne partyjki "wolnościowe" bez Korwina miałyby wyższe poparcie. Jednak większość kuców idzie głosować tam gdzie jest Korwin.
Ukraina: Ej, my chcemy do UE, my chcemy do NATO, aspirujemy do bycia normalnym, cywilizowanym, zachodnim krajem, chcemy wolnego handlu, chcemy współpracy, chcemy się rozwijać.
Krul: WIDZICIE? UKRAIŃCY CHCĄ WAS ZABIJAĆ, MORDOWAĆ!111!1!!!1
@M_xxx: przecietny wyborca podswiadomie sadzi ze kazda partia wonosciowa steruje korwin, uwazajac go za wariata. gdy korwin zniknie i czolowymi postaciami zostana mentzen, dziambor itp. to moja teza ma spora szanse na powodzenie
@BekaZWykopuZeHoho: u nas też zdarzają się nieogary, które nienawidzą Ukriańców jako całego narodu i chciałyby polskiego Lwowa, Grodna czy Wilna, ale jest ich margines i zwykle głosują na partię Panajanuża.
przecietny wyborca podswiadomie sadzi ze kazda partia wonosciowa steruje korwin,
No nie, kuce doskonale wiedzieli że jest UPR opuszczony przez Korwina i sterowny przez kogoś innego, a i tak głosowali tam gdzie jest Janusz. Albo niedawno, w wyborach prezydenckich, mogli głosować na np. Żółtka, Piotrowskiego, ale głosowali na Bosaka bo tak mi król podpowiedział, oraz Bosak był w jednym ugrupowaniu z Januszem.
@M_xxx: nie rozumiesz. korwin ma juz swoich wyborcow. chodzi o to aby ludzie popierajacy inne ugrupowania zmienili swoje tendencje wyborcze na bardziej wolnosciowe na skutek socjalistycznej polityki pisu. korwin temu procesowi szkodzi
@prosper8: Nie ma takiej możliwości. Inni wyborcy nie są tak głupi jak kuce. Społeczeństwo nie składa się z samych skończonych kretynów, czy samych niepracujących studenciaków i licealistów.
Poparcie dla zamordystów których nazywasz "wolnościowcami" bo jesteś kucem, polaga na tym że można albo znaleźć najgłupszy elektorat (najmłodszy zwykle) i go zagospodarować, albo go nie zagospodarować. To znaczy albo zagłosują tylko głupie kuce, albo nikt nie zagłosuje.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#korwin #bekazprawakow #konfederacja #neuropa #rosja #ukraina #konfederacja #polityka
Ukraina: Ej, my chcemy do UE, my chcemy do NATO, aspirujemy do bycia normalnym, cywilizowanym, zachodnim krajem, chcemy wolnego handlu, chcemy współpracy, chcemy się rozwijać.
Krul: WIDZICIE? UKRAIŃCY CHCĄ WAS ZABIJAĆ, MORDOWAĆ!111!1!!!1
Pisze Korwin. I znowu okaże się to co zwykle czyli że Korwin p-------ł kompletne bzdury.
No nie, kuce doskonale wiedzieli że jest UPR opuszczony przez Korwina i sterowny przez kogoś innego, a i tak głosowali tam gdzie jest Janusz.
Albo niedawno, w wyborach prezydenckich, mogli głosować na np. Żółtka, Piotrowskiego, ale głosowali na Bosaka bo tak mi król podpowiedział, oraz Bosak był w jednym ugrupowaniu z Januszem.
Społeczeństwo nie składa się z samych skończonych kretynów, czy samych niepracujących studenciaków i licealistów.
Poparcie dla zamordystów których nazywasz "wolnościowcami" bo jesteś kucem, polaga na tym że można albo znaleźć najgłupszy elektorat (najmłodszy zwykle) i go zagospodarować, albo go nie zagospodarować.
To znaczy albo zagłosują tylko głupie kuce, albo nikt nie zagłosuje.
Komentarz usunięty przez autora
@Tommy__: i dokladnie to robia, tylko politycznie i ekonomicznie. Jestesmy pod ich butem zdecydowanie bardziej niz sie ludziom wydaje.