Aktywne Wpisy
JamaloV8 +117
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
WielkiNos +42
Zabranie bachorom prac domowych i udostępnienie tabletki dzień po, umożliwiając zakup napojów energetycznych dopiero od 18 rż., to zachęta ze strony lewicy do praktykowania rozwiązłości seksualnej w coraz młodszym wieku.
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
O, zmieniłeś awka.
Na pytanie, który prezydent najlepiej sprawował lub sprawuje swój urząd 54 proc. ankietowanych wskazało Aleksandra Kwaśniewskiego. Na drugim miejscu znalazł się Lech Kaczyński, którego za najlepszego prezydenta uznało 23 proc. badanych.
Lech Wałęsa był najlepszym prezydentem
Komentarz usunięty przez autora
Jaruzel był tylko pro forma, więc nie ma co mówić. Wałęsa był oderwany od rzeczywistości i trochę go to