Wpis z mikrobloga

Panowie zastanawiam się nad pracą w Taxi. Pytanie brzmi czy jeździć na taxi korporacji czyli 130 złotych dziennie za auto czyli 3600 miesięczne czy wziąć w leasing np. Tipo za 2.500 ( na 24 miesiące) (gdybym wziął na 36 miesięcy to cena spada do około 2000)
#taxi #leasing #niebieskiepaski #pytanie #motoryzacja
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NAIZDUP: zależy jakie miasto, jakie auto, jaka klientela, w jakich godzinach, jakie jest w ogóle zapotrzebowanie na takie usługi, czy masz dobrą gadke etc
  • Odpowiedz
@xionze: przecież napisałem jakie auto. Miasto duże Wrocław, WAWA, ect. Jak jakie zapotrzebowanie na usługi? A co to usługa grabienia liści? W dużych miastach taxi zawsze jest potrzebne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@NAIZDUP: paliwo za 10zl zaraz będzie, ZUS z polskim ładem to kpina z każdego przedsiębiorcy, rata za auto jeszcze 2500zł, jakaś wpłata na początek do tego, a stawki koło 2zł xD Ja tam życzę powodzenia xD
  • Odpowiedz
Odpuść człowieku to praca bez przyszłości. Znam gościa co tam pracuje ale w taki sposób. Na etat i nocami dorabia. Dzięki temu na mały zus, auto używa też prywatnie. Prius na gaz. I tak mu wychodzi na czysto ekstra 2k + etat 3k i jakoś ciągnie. (to nie ja o sobie)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@NAIZDUP: ILE? Przecież za priusa to tak 600 tygodniowo to maks. Jakie 3600zł. Idziesz do korpo czy uber? Poszukaj taniej, zobacz ile na tym wychodzisz a potem podpisuj cyrograf na leasing. Co byś chciał wziąść w leasing?
  • Odpowiedz
@LIBED: myślę,.że na aplikacjach jest gorzej niż w korporacji. Bo w korporacji mogę wziąć osobę nawet z ulicy a na aplikacji tylko z telefonu
  • Odpowiedz