Aktywne Wpisy
paweucio +29
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Beard +35
Mirki co się teraz u mnie w domu o------o to nie mam pytań.
Moja żona uczy chemii w szkole i ostatnio dzieci strasznie przeszkadzają i mówiła, że musi zacząć stawiać uwagi.
Położyliśmy się spać, ale ja nie mogłem usnąć i przeglądałem wykop, a żona to chwila i śpi.
Nagle coś zaczyna do mnie gadać, o jakimś zadaniu, a ja mówię jakie zadanie XD
Ona mi na to, którą grupę masz?
Ja mówię jaką grupę?
Moja żona uczy chemii w szkole i ostatnio dzieci strasznie przeszkadzają i mówiła, że musi zacząć stawiać uwagi.
Położyliśmy się spać, ale ja nie mogłem usnąć i przeglądałem wykop, a żona to chwila i śpi.
Nagle coś zaczyna do mnie gadać, o jakimś zadaniu, a ja mówię jakie zadanie XD
Ona mi na to, którą grupę masz?
Ja mówię jaką grupę?
Czy wy też tak macie czy to jakiś objaw adhd czy innej choroby xd?
Jak zasypiam to myślę o tym co będę robił jutro albo sobie wyobrażam siebie jak osiągam suckes, nie wiem w sporcie, że wykonuje trening który chciałbym wykonywać, czy wyobrażam siebie w jakiejś pozytywnej sytuacji i tak jakby się w to wkręcam co mi pomaga szybko zasnąć.
Też tak macie? Normalne to czy jakiś objaw kompulsji xD?
#adhd #depresja #choroby #psychiatra #psycholog
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629f4ab186134f5918f2ce26
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@OfiaraWatykanczyka: akurat w moim przypadku nie xd
---
Zaakceptował: sokytsinolop
Nie mam w ogóle problemów ze snem (bezsenność), zasypiam w przeciągu 30minut, ale to też temu (chyba), że wstaje o 6 rano codziennie.
W szkole średniej często spóźniałem się na lekcje, nie chciało mi się wstawać, leń? depresja? adhd? nie wiem, ale tak było i to było notoryczne, teraz jest ok, ale pracuje na HO, więc luz, nie
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua