Aktywne Wpisy

Ryksa +19
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

vartan +11
Codzienna pogoda na ziemi przez 4,5 miliarda lat, aż ludzie zaczęli używać plastikowych słomek oraz butelek bez przytwierdzonych do nich nakrętek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#globalneocieplenie
#globalneocieplenie
źródło: temp_file954611376277076143
Pobierz

mam sobie plik graficzny (powiedzmy że pic rel), w którym chce sobie wydzielić na stronce html klikalne obiekty (kolejne pudełka), które jak kliknę to zmienią kolor - czego najlepiej użyć?
myślałem o .svg i wyznaczeniu ścieżek, ale to kupa roboty żeby każde pudełko obklikać po kolei żeby zapisać coordy (chyba że ktoś poleca tool, który to robi automatycznie po krawędziach)
użycie i nie pozwala na własne css https://stackoverflow.com/a/71075936, zresztą tak samo musiałbym wypisać koordynaty
jeszcze myślałem nad opcją, żeby w jakimś gimpie podzielić to na warstwy .png po kolorze, ale to nie dość że zajedzie network (wczytanie 5 obrazków wysokiej rozdzielczości na raz, a w przyszłości pewnie więcej), to w dodatku i tak nie rozwiązuje problemu wyznacznia hitboxów
źródło: comment_1654622600MxM5Et2tetCoDUkO4fK4f9.jpg
Pobierz@ehhhh: Robisz pudełko wektorowo w SVG jeden raz. Kolory instancji ustawiasz z poziomu JS.