Aktywne Wpisy
gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
Tywin_Lannister +266
A ja uważam, że PiS-owcy przegrali dzisiaj wybory. Zobaczyli w badaniach, że obietnica 800+ niewiele zmieniła w kontekście sondaży, więc rzucili w akcie desperacji jedno ze swoich ostatnich kół ratunkowych - przeterminowany, nudny projekt nad którym pracują od wielu lat - nienawiść do Tuska.
Jeżeli faktycznie tak tym pokierują, że „wykluczą” Tuska z polityki - nawet czasowo - to założę się, iż odbije im się to czkawką. Polacy lubią działać na przekór.
Jeżeli faktycznie tak tym pokierują, że „wykluczą” Tuska z polityki - nawet czasowo - to założę się, iż odbije im się to czkawką. Polacy lubią działać na przekór.
HP5 to w zasadzie reżyseria, a "bohaterowie" tego programu niewarci waszych emocji i kłótni. Może formuła programu wymaga odświeżenia, może wyższy limit wieku, a może wyższe IG. Ciekawe na przykład, że nie pokazują w całości testów wiedzy, no nie? Trudniej byłoby sterować sympatiami widzów, gdyby pokazać ich od tej strony.
Dla mnie hotel to ciekawostka socjologiczna i takie guilty pleasure. A co można myśleć o uczestnikach, którzy :
pytania maturalne
#hotelparadise
pokłady dobrych emocji mamy tu aż nadmiar jeśli przekaz jest pełen humoru i na poziomie uczestnicy,
a jak tego nie ma no to jest co jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to znaczy nie że koniecznie,można olać HP6 ale jest wykop i w sumie je dlatego obejrzę kolejną emisję,
choć czasami HP czy Live mnie wqrwia czy wieje koszmarną nudą czy przewidywalnymi akcjami( ͡° ͜ʖ ͡°)
‚Sebixy i Karyny’ - wiadomo xD
‚Kryzys wieku sredniego’ z uczestnikami 35+
‚Zwyczajne życie ’ z panią ze sklepu mięsnego i panem mechanikiem samochodowym
‚Rozwódki i rozwodnicy’
To byłyby dopiero hity. Bo ile można oglądać trenerów personalnych i makijażystki?