Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki kochane apeluję - Zachowajmy dobrą formę i cięty humor dla HP6.
HP5 to w zasadzie reżyseria, a "bohaterowie" tego programu niewarci waszych emocji i kłótni. Może formuła programu wymaga odświeżenia, może wyższy limit wieku, a może wyższe IG. Ciekawe na przykład, że nie pokazują w całości testów wiedzy, no nie? Trudniej byłoby sterować sympatiami widzów, gdyby pokazać ich od tej strony.
Dla mnie hotel to ciekawostka socjologiczna i takie guilty pleasure. A co można myśleć o uczestnikach, którzy :
pytania maturalne
#hotelparadise
  • 6
@bystrawoda: no ale wiesz? czy zakładasz ? że HP6 będzie składał się z mniejszej ilości ,,manipulacji'' ze strony reżyserki? czy że uczestnicy HP6 będą ,,inteligentniejsi ,ambitniejsi'' i nie dadzą się ,,wkręcać'' scenarzyście?
pokłady dobrych emocji mamy tu aż nadmiar jeśli przekaz jest pełen humoru i na poziomie uczestnicy,
a jak tego nie ma no to jest co jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Amikamamy: Aby byli choć ciut, ciut bystrzejsi, bo ten test wiedzy z YT do którego dałam link to jakaś porażka.Marzy mi się, aby było więcej konkurencji, w których liczy się "pomyślunek". A prawda jest taka, że jak ktoś bardziej rozgarnięty i zbyt spokojny, to nie zagrzeje dłużej miejsca w tym programie (Anita). No i jeszcze jeżeli któraś coś studiuje, to nie jest to kosmetologia.
@bystrawoda: w punkt,no własnie więcej pozostaje nam ,,pomarzyć'' i póki co oglądać to co nam zaserwuje TVN,
to znaczy nie że koniecznie,można olać HP6 ale jest wykop i w sumie je dlatego obejrzę kolejną emisję,
choć czasami HP czy Live mnie wqrwia czy wieje koszmarną nudą czy przewidywalnymi akcjami( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogliby trochę przeformatować program na edycje np.
‚Sebixy i Karyny’ - wiadomo xD
‚Kryzys wieku sredniego’ z uczestnikami 35+
‚Zwyczajne życie ’ z panią ze sklepu mięsnego i panem mechanikiem samochodowym
‚Rozwódki i rozwodnicy’
To byłyby dopiero hity. Bo ile można oglądać trenerów personalnych i makijażystki?