Aktywne Wpisy
Cinoski +182
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +257
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
@Gnojokok: o nie, ludzie on PRZEKLINA!
Jędrula [obraza PiS na tt i używa wulgaryzmów]
Wykopki:JAK TAK MOZNA PRZECIEZ TO NIE PO BOZEMU PROTEST NIE WAZNY BO PRZRKLINAJO XDD
Za kazdym razem
@Gnojokok: napisz, że kiedyś popierałeś te protesty, ale teraz jak przeklinają to już nie xD
@SmakoszKotow: Protesty, które skończą się jak zawsze xD
@Bigmouthprick: ale chochoł. Przecież większość wykopu go plusuje. Przecież większość wykopu popierało protesty.
Typowy wykopek jest typowy. Widzi trzy komentarze z opinią "A" każdy po 3k plusów oraz dwadzieścia komentarzy z opinią "Zet" przy których jest po 500 minusów. #!$%@? WYKOPKI WSZYSCY POPIERAJĄ "ZET" xD
Nie ważne, że 3 tysiące osób zaplusowało wpis jebiący pis. Ważne, że w komentarzach przeważały te popierające pis (oczywiście nie ważne, że każdy miał dziesięć razy więcej minusów, niż w sumie tych komentarzy było). Wniosek jest oczywisty, wykopki są propis. XD
Zdrajca, który donosił na kolegów w czasie PRLu ma czelność wyzywać kogoś od złodziei XD
1. Nie było wstępu dla losowych osób
2. W dzień konwentu obiekt był zamknięty
3. Wokół obiektu stali policanci i pilnowali
było też zdjęcie jak czyścili kostkę brukową wliczając zbieranie małch kępów między kostkami
@chigcht: A to tylko jedna z jego zalet