Aktywne Wpisy
hehehhhehe +57
Dobra, w wieku 30 lat wypaliłem się z IT. Nie chce już widzieć na oczy tego syfu i #!$%@?ć na takie #!$%@? tematy co po byle jakiej analizie gówno mnie obchodzą. Co mnie ma obchodzić wynik jakiejś funkcji albo dowieziony sprint - ja #!$%@? jakim przegrywem przez ostatnie 7 lat się było, że człowiek się tym przejmował. Nawet pieniądze mnie nie radują. Czym się zająć? Jakieś pomysły? Jaka odskocznia na kilka lat
Savvv +94
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Prolka w połowie normy, estro zbiłem na 48 (11-44).
Druga sprawa to samopoczucie na estro, przy wysokim 3x norma, zajebiste samopoczucie, no czułem się po prostu elegancko. Zbiłem na 48 i nie widziałem sensu życia, nic mi się nie chciało, myśli samobójcze, odstawiłem symex i wszystko przeszło. Teraz przechodzę na redu, estro musi być w widełkach czy może być 70/80? nie chce się wyhuśtać na redukcji, a chce zgubić trochę fatu.
Bije cypio z androchemu, wątpię ze to przez towar bo nie podrabiają z tego co się orientuje.
#sterydy #doping #mikrokoksy #mirkokoksy
No redukcja na wysokim estro idzie zajebiscie. Szczegolnie jak ktos nigdy nie cial i ma smalec na klacie brzuchu, dole plecow.
Bardziej martwi mnie brak libido
Jedni piszą zbijaj estro, nie zbijaj, a inni zbijaj tylko jak masz sajdy.
Udało mi się #!$%@? libido? No tak, wstałem 3 tyg temu rano i myśle sobie, #!$%@? dzisiaj #!$%@? sobie libido, wiele czynników wpływa na libido i niektóre nie koniecznie związane z