Wpis z mikrobloga

Pierwsza sprawa to mam problem z libido na cyklu, jestem w 11 tyg cypio 250ed5, w 8 tyg zmniejszyły się jądra i po prostu libido zero. Wcześniej chciało mi się codziennie, co dwa dni, a teraz nic, czuje się jak kastrat xd biorę Hcg 250e3d tylko underowe a z tego co wiem to undery mają 1/5 stężenia. Może wbić paczkę 5000iu w strzałach 1000iu e2d i później normalnie 250e3d?
Prolka w połowie normy, estro zbiłem na 48 (11-44).

Druga sprawa to samopoczucie na estro, przy wysokim 3x norma, zajebiste samopoczucie, no czułem się po prostu elegancko. Zbiłem na 48 i nie widziałem sensu życia, nic mi się nie chciało, myśli samobójcze, odstawiłem symex i wszystko przeszło. Teraz przechodzę na redu, estro musi być w widełkach czy może być 70/80? nie chce się wyhuśtać na redukcji, a chce zgubić trochę fatu.
Bije cypio z androchemu, wątpię ze to przez towar bo nie podrabiają z tego co się orientuje.
#sterydy #doping #mikrokoksy #mirkokoksy
  • 22
  • Odpowiedz
@Pioter_Polanski: To nie tak, esto jest potrzebne w syntezie igf-1 ale nie ma istotnych anabolicznych profitow pomiedzy estro w widelkach a wysokim. Mozna miec je troche wyzej z racji samopoczucia ale “troche”. Duza retencja nie dziala anabolicznie ale za to rozwala nerki.
  • Odpowiedz
@bst: @pansterydziasz: 100 cm w pasie wiec chodzi o zrzucenie brzucha i dołu klaty, o dziwo brzuch mi wypchało po prostu do przodu. Wiec myśle ze zrzucenie tego na wysokim estro nie będzie trudne, do konkretnej wycinki pewnie obniżyłbym w widelki albo do dolnej granicy, a póki co odstawiam IA i zobaczymy jak będzie szło

Bardziej martwi mnie brak libido
  • Odpowiedz
@DeszczBanknotow: Jak rozumiem pierwszy cykl, na e5d udalo Ci sie #!$%@? libido, w pasie 100, chcesz redukowac na wysokim estro. Dostales zalecenie co zrobic z estro ale dalej wiesz lepiej. To na #!$%@? zawracasz nam glowe tym bardziej ze nie potrafisz wyciagnac wnioskow z prostego cyklu i regulacji estro. Badania tez nie pelne.
  • Odpowiedz
@bst: IA miałem w planie odstawić do końca sesji, abym miał lepsze samopoczucie, chociaż i tak testuje jak się czuje na IA biorąc 1/4 symexu do strzała.
Jedni piszą zbijaj estro, nie zbijaj, a inni zbijaj tylko jak masz sajdy.
Udało mi się #!$%@? libido? No tak, wstałem 3 tyg temu rano i myśle sobie, #!$%@? dzisiaj #!$%@? sobie libido, wiele czynników wpływa na libido i niektóre nie koniecznie związane z
  • Odpowiedz