Aktywne Wpisy
rastafari85 +152
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MishMashStudio666 +364
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
#rower #szosa
@Hipodups: to chyba wlasnie na plus, nie masz problemu ze po 2 latach bateria trzyma załóżmy 60% oryginalnej pojemnosci
ogolnie dobry pomiar i chwalony, do przelaja pewnie sobie kupie taki.
Nie mowie ze jest zły, tak samo pedały nie są zle. Po prostu dwa inne produkty. Oba dobre.
Teraz jak bede kupowac do roweru zimowego to wezme inpeaka - bo tansze i mozna uzywac pedalow mtb.
Pedały brałem glownie dla tego, ze 3 lata temu inpeak nie byl jeszcze tak popularny i mialem korbe
Co do minusów - jak wieziesz pedały na dachu, to sie obracaja i tracą prąd. Trzeba albo unieruchomić czyms (ja uzywam rzepu do belki na dachu) albo wlaczyc tryb transportowy w aplikacji.
@Hipodups: jakbym kupil pedaly i mial samochod to bym sie wtedy martwił, a nie mam zadnej rzeczy z tych dwoch, ba, nawet prawka nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja po prostu wożę że sobą baterie w zapasie bo wymiana to 30s.
Co do żywotności baterii to wygląda to średnio tak:
- 4iiii 70h
- InPeak 50h
- Vector 3 40h
dane dokładne, bo zapisują mi się takie rzeczy :)
Dużo też zależy od pory roku i temperatury