Aktywne Wpisy
369zszywek +44
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
dream_big +173
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Chodzi o pedała którego wszyscy współlokatorzy gnębią żeby się wyprowadził, wprowadza się do następnego pokoju i jest to samo (ale to jedyny sposób). Przecież nikt nie pójdzie do administracji z prośbą o wyrzucenie pedała z pokoju.
I dobrze chłopaków rozumiem, sam fakt że ktoś jest innej orientacji mnie obrzydza, a jeszcze z kimś takim mieszkać.. Jestem tolerancyjny, tyle że do pewnego stopnia - nie mam nic przeciwko temu że żyje i mieszka w akademiku ale nie chciałbym z takim kimś mieszkać.
Administracja powinna pójść po rozum do głowy i umieścić tego typa w pokoju jednoosobowym, a nie #!$%@?ć między normalnych ludzi..
#studbaza #homoseksualizm #pedaly #akademik
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@dreaper: tak
@Luxik: brzydzę się pedałami
#!$%@?, a teraz postaw się na jego miejscu, że cały akademik się nim brzydzi i rzucają nim od pokoju do pokoju
ja #!$%@?ę
W sumie ten wpis ma potencjał na niezłą gównoburzę, ale napiszę tylko, że gardzę takimi jak Wy xD
Swoją drogą ciekawe co to za gówniany kierunek i uniwersytet, że takie rzeczy się dzieją. Jak ja studiowałem prawo ładnych kilka lat temu gdzie jeszcze o tolerancji nawet się nie mówiło mieliśmy kilku gejów na roku. Nikomu nie przeszkadzali, nikt na to nie zwracał uwagi. Ale kiedyś