Wpis z mikrobloga

Ej może ktoś mi wytłumaczyć po co Barcelonie praktycznie 34 letni napastnik? Ale serio pytam, bo z tego co słyszę ( a nie śledzę jakoś mega uważnie):
Bayern chce Roberta zatrzymać, czyli nie sprzedadzą go tanio.
Barcelona ma mega problemy finansowe i nawet jeśli kupią tanio Roberta to to nie jest przyszłościowa inwestycja.
Ktoś mi wytłumaczy po co koniecznie on tam? Nie ma na rynku młodszych? Tańszych? Barcelona nie powinna na rynku transferowym grać "Eco" teraz? Może dostaną kogoś z PSG po taniości? Jakiś Neymar?
#fcbarcelona #pilkanozna #lewandowski
Pobierz
źródło: comment_1654400243zazLY0RZqemLgDDlbqxbFB.jpg
  • 14
@Zed_Mistrz_Cieni:

Barcelona ma mega problemy finansowe i nawet jeśli kupią tanio Roberta to to nie jest przyszłościowa inwestycja.

Czemu nie, kilka lat jeszcze pogra, może nawet i tyle co Ibra. A jak nie, to te 3 lata na luzie + nie łapie kontuzji jak inne orzeszki typu Dembele.

Ktoś mi wytłumaczy po co koniecznie on tam? Nie ma na rynku młodszych? Tańszych?

Może i są, ale nie są to zawodnicy z
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Minieri: 35 milionów znajdą, problem leży w jego rejestracji, Barca ma rozkebany budżet płacowy i sprzedaż de jonga niewiele tu pomoże
@dawid-adamsky: Barcelona planuje 3 albo 4 dźwignie finansowe, już w tym miesiącu ma być zgromadzenie socios. Problemem jest limit płacowy bo 40 baniek znajdzie się w budżecie. Przecież już zimą znaleźli hajs na Ferrana
@Zed_Mistrz_Cieni: @ziko100: @Minieri: @drim: Lewy akurat Barcy jest potrzebny bo brakuje im klasowego napadziora. Aczkolwiek nie nastawiałbym się że Barca wygra coś wielkiego pod rządami Xaviego i Laporty, choć im życzę niewątpliwie by Lewy wygrał drugą Ligę Mistrzów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Na ile lat będzie miał kontrakt ? Mówi się coś podobno o trzyletnim, aczkolwiek myślę że te 5-6 lat pogra w