Aktywne Wpisy

EpicSlavsquat +273

dzbanicja +51
Ja wiem, że boomerzy mówią że kiedyś to było itd ale kurde słucham piosenek z 2010-2013 roku i było inaczej. Życie nie wyglądało jak teraz, było lepiej. Czy #!$%@? głupoty? #przemyslenia
#paliwo #bekazpisu #orlen #tworczoscwlasna
Brakuje charyzmatycznej osoby, która pociągnie za sobą tłum. Gdybym miał charyzmę i potrafił zjednoczyć ludzi już dawno bym zorganizował protest.
Na wolnych sądach nie było charyzmatycznych przywódców a protesty były liczne
To nie problem przywódców, a "ktoś powinien coś z tym zrobić"
Któryś z mireczków pisał, że nie ma na to szans, bo PISowcy dobrze wiedzą, że to wóz albo przewóz dla nich. Albo utrzymają władzę za wszelką cenę albo pójdą do pierdla.
Nie ma ludzi o centrowych poglądach. Kogoś kto trzeźwo patrzy na potrzeby i możliwości kraju i ludzi.
Albo ultrakonserwy albo LGBTQWERTY-+
2. Co ma zmienić kilka milionów osób protestujących, spacerując i krzycząc? Czy chociaż jedna osoba odpowiedzialna za stan gospodarki poniesie jakiekolwiek konsekwencje?
@kocurowy gdzie jest tramwajno???
@Sokoto: jakim cudem chcesz zmusić do odejścia władzę, która ma 38% poparcia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brakuje charyzmatycznej osoby, która pociągnie za sobą tłum. Gdybym miał charyzmę i potrafił zjednoczyć ludzi już dawno bym zorganizował protest.
po co Ci to potem będziesz wrzucał wykopy, że zły prokurator dziura w żopu chce Ci stawiać zarzuty za organizacje protestu.
Albo nie wiem, obalicie rząd i co? Do więzień nikt nie pójdzie, to po pierwsze. Opozycji i
@Sokoto: nawet jak się ludzie zorganizują to agentura podstawi jakąś kukłę typu lempart czy ten od alimentów i ubiją inicjatywę.
Już taka jest polska mentalność ludzi, którzy moga dojść do władzy.
Gdybym mógł wyjechać już dawno bym to zrobił. Najszybciej za 2 lata
@Sokoto: dokąd? w całej UE wprowadzane są wytyczne szwaba; own nothing be happy
poza ue trzeba coś konkretnego umieć, żeby odpalić
Ja nie mam dużych wymagań względem życia. Mi odpowiada spokojna, nudna praca na magazynie czy w prostym biurze. Ja po prostu chce żeby nikt mi sie nie wtrącał w życie. Chce spokoju i harmonii niczego innego.
Rządzenie i sprawy wyższe zostawiam ludziom na odpowiednich kompetencjach. Nawet jeśli za granicą jest kolesiostwo to nie na taką skale
@Sokoto: ło #!$%@?, panie, to rzeczywiście mało od życia wymagasz. ja bym wolał po śmietnikach grzebać niż na taśmie pracować czy magazynie.
Ja po prostu chcę ograniczyć stres do samego zera, moje życie już jest samo w sobie mocno stresowe a dodatkowe 8h w pracy by mi w tym nie pomogło.
Teraz robię swoje w biurze i po 8h wychodzę, bez stresów, dedlajnów czy innych korpośmieciowych zagadnień.
Komentarz usunięty przez autora
@Sokoto: osoby, która zostanie zgnojona? Przez opłacaną z pieniędzy publicznych farmę trolli, publiczne media, prokuraturę, służby specjalne. Witamy w państwie PiS. Niezbyt miło się obudzić, co?
most of to ludzie co nie mieli wyboru
@Herubin: Emeryci to już ponad 8.5 miliona w społeczeństwie. Jak to ma wytrzymać, gdy na każdego emeryta przypada niecałe 3 pracujących (włącznie z tymi na emigracji) xD Mediana wieku w tym kraju to 42 lata, nikt tutaj nie myśli o młodych.
@Sokoto: która w dodatku nie byłaby agentem SB, lub niepłacącym alimenciarzem, lub damskim bokserem, lub aferzystą...