Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do [wpisu](https://www.wykop.pl/wpis/65920403/ja-#!$%@?-jak-sie-husaria-zesrala-w-komentarzach/) @PeterGosling polecam zapoznać się z sekcją komentarzy pod artykułem na weszło o zwycięstwie Ukraińców we wczorajszym meczu barażowym (swoją drogą bardzo efektownym i w kapitalnym stylu).

To już zaczyna przechodzić ludzkie pojęcie jakie wysrywy na temat Ukrainy i Ukraińców pojawiają się w ogólnopojętym środowisku kibicowskim

#pilkanozna #mecz #wojna #ukraina #mundial
Pobierz Emcis8 - W nawiązaniu do wpisu @PeterGosling polecam zapoznać się z sekcją komentarzy...
źródło: comment_1654177173VtTVPlpRYrnL2rNTvzHNz8.jpg
  • 8
@Emcis8: Pamiętaj, że polski internet jest bardzo mocno zasilany w ruskich trolli, którzy mają za zadanie budować właśnie taki obraz, że nienawidzimy Ukraińców, nie chcemy ich, albo chcemy ich zabić i zabrać ziemię. Do tego ciągle leci temat wołynia i bandery i co tylko sobie wymyślisz. Wiadomo, że nie brakuje polaków wybitnie ułomnych i też tak piszą, ale wiem też z doświadczeń, że grasują grupy setek trolli, którzy w chwila moment
@Emcis8: akurat tutaj trochę racji w tym komentarzu dotyczącego komentatorów sportowych ktorzy gadaja o wszystkim a nie o sporcie. Dobrze żeby mecz był odskocznią od siedzenia na tagu( ͡° ͜ʖ ͡°). Znajac naszych fachowcow to 80minut bedzie o wojnie a glowa czasem musi odpocząć. Jednym slowem komentatorzy to szit
@Emcis8: Każdy rozumny widzi że się im Szkoci podłożyli teraz im się Walijczycy podłożą tylko żeby pojechali na mundial. Lepsza już ta dzika karta niż takie gówno mecze.
akurat tutaj trochę racji w tym komentarzu dotyczącego komentatorów sportowych ktorzy gadaja o wszystkim a nie o sporcie. Dobrze żeby mecz był odskocznią od siedzenia na tagu( ͡° ͜ʖ ͡°). Znajac naszych fachowcow to 80minut bedzie o wojnie a glowa czasem musi odpocząć. Jednym slowem komentatorzy to szit

@adamalboniedam123: Oglądałem mecz wczoraj i temat wojny nie był mocno grany, bo mega dużo działo się na boisku.

Każdy