Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@potezny_papiesz: @dumlix: Zgrywacie cwaniaków i marudzicie na wykopków. Już dawno pisali, że to ma około 40mg THC. Klepie was dopiero 100mg? To znaczy, że jesteście heavy userami lub silnie uzależnionymi osobami. To nie dla was produkt. Matematykę znacie a wypisujecie jakieś pierdoły o słabej fazie. Pewnie z 80% wykopków co to piła ma niską lub zerową tolerancje i kupili z ciekawości. Na nich na bank to musiało zadziałać.
  • Odpowiedz
  • 0
@krissrusz: Bo edibles ediblesowi nierówny. Tak jak w przypadku zioła wolałbym wybrać te które ma 18% i bogaty profil terpenowy niż taki z 25% i posucha z terpenami. Ten shocik nie składa się tylko z thc, a właściwie tego thc jest tam przecież najmniej! Chodzi też o całą resztę :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Bulczan: Każdego tolerancja jest inna, jednym rośnie szybciej, drugim wolniej. Tu jest w chuuuuuj i jeszcze trochę czynników. Ja wiem, że mam dużą tolerke choć nie palę dużo jak na daily smokera bo 1g, I kiedy spowalniam tempo palenia np przez 3 dni będę palić po 0.5g to już będę czuł różnice w mocniejszym działaniu
  • Odpowiedz
  • 0
@Bulczan: Tak jak mówię ja dopiero czuje ze coś jest, mocno czerwone oczy, chińczyk, ciężka głowa przy ~90mg. Ale to jest 90mg thc zjedzone w postaci abv. Taki olej na pewno jest lepiej wchłanialny niż zwaporyzowany susz
  • Odpowiedz
  • 0
@Bulczan: U mnie też zazwyczaj około 1.5h. Raz się załadowało po 3h jak już zwątpiłem że cokolwiek zadziala. Pojechałem do apteki akurat wykupić susz na miesiąc i miałem takie z------e oczy że szkoda gadać
  • Odpowiedz
  • 1
@Szyme1: Null póki co, zapaliłem se lufe żeby się aktywowalo przed chwilą (poważnie czasami jak mi edibles nie wchodzi a zapale to nagle się włącza). No nic czekam póki co T+1:30
  • Odpowiedz