Aktywne Wpisy
WielkiNos +70
I tacy ludzie będą nas kiedyś leczyć. Porażający poziom wrażliwości, empatii i przede wszystkim logiki. Porównanie jedzenia do srania w wykonaniu studentki medycyny.
#p0lka #dzieci #karmieniepiersia #macierzynstwo #tatacontent #logikarozowychpaskow
#p0lka #dzieci #karmieniepiersia #macierzynstwo #tatacontent #logikarozowychpaskow
Od lat mam chrapkę na ciemno fioletowy kolor włosów (coś jak zdjęcie tu i w kom)
Szukam kompetentnego fryzjera, takiego który ma wiedzę i zrobi to profesjonalnie przy użyciu dobrej farby. Najlepiej takiego, który robi kursy, rozwija się i zbiera nagrody.
Tutaj w UK przymierzałam się do takiego, który koloryzację robił na dwie wizyty, pierwsza to konsultacja i dobieranie farby do typu włosów i dopiero na drugiej samo malowanie.
Jeśli już to zrobię chce żeby było to zrobione jak najlepiej.
U żadnego fryzjera nie byłam od 13 lat + włosy nigdy nie były farbowane więc potrzebuje waszych rad.
#wlosy #fryzjer #mirabelkopomusz #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #wlosyboners
Najlepiej #lublin ale inne miasta też ;)
Niemniej jednak chciałabym już pójść do kogoś naprawdę dobrego kto używa wysokiej jakości farb ¯\_(ツ)_/¯