Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +31
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
#ukraina #rosja #ukraina
@Jociekryncafest: Typy mają w kichach kawałki poszarpanej stali, w tym jeden dostał prosto na łeb, przez co go dosłownie rozerwało w strzępy. O to chodzi w tych b-----h.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.youtube.com/watch?v=R5yB4F7S0q8
@AdolfHitier: Ha wiesz o wojnie. Siedzieli sobie spokojnie na tyłach, rozładowywali amunicje, a tu dostali odłamkami z granatów. Ci co dostali mocniej mogą się wykrwawić zanim otrzymają pomoc, resztę czeka operacja wyciągania poszarpanych kawałków stali, może nawet amputacje jak nie zoperują ich szybko lub wda się zakażenie. Morale spada po takiej akcji, bo wiadomość się rozchodzi, że miało być bezpiecznie, daleko od frontu, a
@zafrasowany
@Coronavirus
Ale to jest z drona puszczane? Dlaczego taki maly wybuch?