Aktywne Wpisy
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
OddajButa123 +203
Sekretarz prasowy prezydenta Federacji Rosyjskiej Dmitrij Pieskow powiedział, że spotkanie prezydenta Ukrainy Władimira Zełenskiego z Putinem jest możliwe tylko w celu sfinalizowania „pewnego dokumentu”. W tej chwili prace nad nim zostały wstrzymane.
Jest podaje RBC-Ukraina (https://www.rbc.ua/rus/news/kremle-isklyuchili-vstrechu-zelenskogo-putina-1654082298.html) w odniesieniu do TASS.
Według niego „nikt nie wyklucza, nigdy nie wyklucza” takiego spotkania, ale trzeba je przygotować.
– Spotkanie Putina i Zełenskiego ma sens tylko po to, by sfinalizować dokument– powiedział TASS rzecznik Kremla.
Pieskow wyjaśnił, że prace nad takim dokumentem „zostały zatrzymane dawno temu i od tego czasu nie zostały wznowione”.
#ukraina #wojna #rosja
@niewiempoco: zeby przciagac rozmowy a dalej napierac i dac powody macronowi i szulcowi zeby "dawali szanse na pokojowe rozstrzygniecie" kupuja czas.
@shmatshiage: @niewiempoco:
Kreml nigdy nie uznał obalenia Janukowycza. Putek na początku inwazji gdy wydawało mu się że nie będzie prawdziwej wojny tylko interwencja na wzór tej Układu Warszawskiego w Czechosłowacji odmawiał proponowanego spotkania (rozmów pokojowych) z Zełeńskim podważając tym samym jego praworządność. Tym samy zmiana stanowiska Kremla, które teraz dopuszcza takie spotkanie "na szczycie" to uznanie podmiotowości Ukrainy i jej prezydenta
@ToNieOn: dokladnie. sholz juz ogarnal ze p-------l, stad zgody na embarga itp.