Wpis z mikrobloga

Dla mnie ten program to jakieś dno. Lubię to oglądać ale myślałam że chodzi w nim o znalezienie miłość. Jak dla mnie w finale powinny się znaleźć osoby które coś do siebie czują a nie taki zdzir co tylko przeleciał Oliwkę i teraz ma na nią #!$%@? albo Laura i Grzegorz których nic zupełnie nie łączy. Jak dla mnie powinni wygrać Sevag i Wiktoria.
#hotelparadise
  • 15
  • Odpowiedz
Serio, ktos po 5 sezonach jeszcze twierdzi, ze w hotelu stawiają na miłość? Moze jeszcze w 1 sezonie tak było, ale od 2 to juz praktycznie sama gra, celowe mieszanie par, by nie powstało tu nic trwałego. Jay i Eliza i tak mieli duzo farta, wiec poczuli sie zbyt pewnie i dlatego wylecieli.
  • Odpowiedz
@svjgonka: tu chodzi o to że z dwóch par czyli Grzegorza i Laury i Wiki i Sevaga powinni wygrać Ci drudzy. Bo u Grzecha i Laury to było tylko udawanie żeby dotrwać do finału
  • Odpowiedz
@xoxo98
1. Nie, tu nie chodzi o znalezienie miłości. To nie jest Love Island czy Rolnik szuka żony. Tu się liczy knucie i strategia, a potencjalne uczucia to wypadkowa wspólnie spędzonych dni w hotelu.
2. Kuba i Oliwka prawdopodobnie są nadal parą po hotelu, więc wątpię, że tylko ją przeleciał i ma #!$%@?.
3. XD XD XD Przecież Wiki i Sevcia nie łączy nic poza kumpelstwem.
  • Odpowiedz
@Noiwuj0: ja wiem ale sądząc po tym co ludzie piszą że Kuba i Oliwka lecą następni to wolałabym żeby z pary G.L a W.S wygrała ta druga para. Bo Laura bardzo nie przypadła mi do gustu.
  • Odpowiedz