Aktywne Wpisy
WielkiNos +416
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Nighthuntero +832
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Ma ktoś może Megane IV generacji najlepiej w wersji Grandcoupe i jest w stanie się wypowiedzieć czy poleca czy nie poleca? Szczególnie w wersji z tymi silnikami w okolicach 1.3 litra z (zależnie od liftingu) 130-140 KM w manualu, bo jak oglądałem recenzje to te automaty były ponoć mułowate a ja i tak lubię mieć gałę w łapie tak swoją drogą.
Nie ukrywam że podoba mi się to auto w #!$%@?, tylko jak na Megane wydaje się być troszku drogawe ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tym nie mniej bardziej mnie interesuje czy się psuje i czy jest potem na co narzekać.
xD
Polifty lepsze ale jednak różnie bywa z Renault z tych generacji. Poki świeże to ok
@PiotrFr: ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Różnie bywa czyli co? Psują się? Bo idzie wyrwać prawie że nowe sztuki za 80-90k, na tym najnowszym lifcie z tym charakterystycznym "talismanowym" rancikiem przy bocznych lusterkach. I to prosto z salonu. Aż się zastanawiam czemu tak tanio, bo to przecież nówki sztuki w zasadzie
Elektronika bywa upierdliwa ale nic poważnego raczej. Sam silnik dobry.
Z drugiej strony żona ma Zoe nowe i nie ma problemów.
Jak masz gwarancję to spoko. Mi też się Renówki podobają
@PiotrFr: A o którym mówimy? W razie czego ten nieco mniejszy 1.2 130 KM (w tej nowszej wersji) też jest git?
Były grand coupe z 1.2?
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-grand-coupe-intense-130-km-automat-polski-salon-ID6EFXXE.html
Ten ma rzekomo 1.2
Jak coś to szukaj 1.3
Nawet jeśli 1.2 jest jakiś poprawiony (raczej wątpię) to później przez opinie może być problem ze sprzedażą.
Swoją drogą 80k za 4 letnie Megane. Świat zwariował
Komentarz usunięty przez autora
@yggdrasil: Cholera, lubię manuale :( Przy okazji boję się że jak coś w takiej wypasionej skrzyni jebnie to się zesram krwią w serwisie.
@PiotrFr: Drogo, ale w ciągu najbliższego roku spodziewałbym się że będzie jeszcze gorzej. Więcej aut teraz pewnie zjeżdża do piachu na całkach niż się produkuje. Za rok nawet jak odpalą te nowe lokalne fabryki elektroniki, to zanim zaleją dziurę podażową to minie jeszcze z kolejny rok aż ceny się unormują...
@yggdrasil: Jeździłem autem z automatem i przyznam szczerze że byłem zirytowany, że nie kontroluję sam na jakim biegu jadę. Aczkolwiek może po prostu nie zdążyłem się przyzwyczaić. Nawet w gry wyścigowe gram na manualnych skrzyniach. Tym nie mniej największa moja obawa to awaria takiego automatu. Manual jest prosty z samej swojej natury i przez to tani oraz
@PiotrFr: W zasadzie jak tak teraz się zastanawiam, to moja poprzednia Megane I kosztowała nówka w salonie z tego co pamiętam swego czasu 50k - to był rok 2002. Jakby się tak zastanowić to ten samochód był średni od samego początku, posiadał w sobie całe nic a to i tak była "niezła wersja". W zasadzie jedyna zaleta taka na dłuższą metę
Chodziło mi bardziej o ceny na francuskim rynku.
Zwykle kombi można za 20k€ kupić z 2022