@KNOUDI: przygłupie wyzywasz mnie od dzieci nawet mnie nie znając i moich rodziców. Jesteś zwykła szmata a o działkach pojęcia nie masz. Działka jest mała jest zarośnięta i nie będę dalej wymieniał czemu cena tak niska bo jesteś laik i jedyna nieruchomością jaka możesz obracać to pokój ktory wynajmie ci matka
@Kuntakinte666: Fakt nikt nie powinien Cię obrażać, ale uświadom sobie, że takie są teraz ceny. I za knurzą działkę można wyrwać około 300 tysięcy złotych. Sam sprawdzałem średnie ceny w tych okolicach. Popytałem znajomych aplikantów notarialnych z Białegostoku i potwierdzili to co pisałem. Rynek nieruchomości w dużych miastach obecnie jest taki, że brakuje miejsca w nich na domki, a to podnosi wartość nieruchomości. Zresztą działka Knura nie jest taka mała
@OnKujajor91: kolejny nasłuchał się mitów i sądzi ze jakiś skrawek p---------a jest warty grube tysiące XDD ciekawe czy którykolwiek z was w ogóle kiedykolwiek zakupił jakaś działkę lub sprzedał xD wiem ze nie wiec nie wchodzę nawet więcej w dyskusje z wami śmieszni ludzie xD
#kononowicz #patostreamy
@Kuntakinte666: zarośnięta xD niesamowite, przez to wartość spada zdecydowanie xD