Wpis z mikrobloga

@Trauma_Teddy a już bez przesady jakby był taki drogi to nie byłby wspominany przez tyle osób. Ja miałem motke L6 mama miała V3 właśnie a nasze abonamenty wynosiły około 50 zł miesięcznie. Nie mieliśmy dużych dopłat do tych telefonów. Umowy podpisane latem 2006.
  • Odpowiedz
@konsumpcjusz: o stary to był następca duchowy noki 3310, był nie do zajechania i nie pamiętam nawet ile lat go miałem. wiem że jak przesiadłem się na xperie to nadal nie byłem pewien co do trwałości telefonów dotykowych i tego czy one znajdą stałe miejsce na rynku i trzymałem go jeszcze bardzo długo.
miejsce na pojemną kartę pamięci, dobry głośnik, dużo gierek na nim działało, edytor filmów no i aparat który
  • Odpowiedz
@konsumpcjusz: i jak dobrze pamiętam to chyba ten(?) miał opcje dopięcia anteny ale nie jestem pewien czy to ten. pamiętam że znajomi się śmiali ale potem na jakiejś wycieczce na pścimiu górskim tylko ja miałem zasięg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bubsy3D: Najpierw były lata, kiedy wszyscy rozdziawiali buzię na widok podtępu technologicznego, później był tego pik gdy zaprezentowano dotykowe smartfony i od tamtego czasu, gdzieś do 2018 to była tragedia. Tzn pierwsze kilka lat dotykowych smartfonów, to były lata gdzie co roku wlatywały jakieś super zmiany i szło to szybko do przodu, ale większość tych telefonów to był szmelc i jedynymi sprawnie działającymi były iPhone, a całe androidowe towarzystwo to można
  • Odpowiedz
@konsumpcjusz: mysle ze nokie biznesowe z Symbianem to raczej top przed erą iPhone
One zreszta mialy sens jeszcze wiele lat po premierze iphone 1 zanim upowszechniły sie samsungi i xiaomi

Szkoda ze Lumie i win phone umarły, to byla dobra kontynuacja nokii n series i e series
  • Odpowiedz
@Bubsy3D: Maiłem SL45i, to był kozak. Mody softu, obniżanie jakości MP3, żeby się więcej zmieściło.
Pamiętam, że prowadziłem z ziomkiem forum o sl45i oczywiście oparte o phpBB by PRZEMO!
Co za czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz