Aktywne Wpisy

Inevera +377
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Herbalizer +28
Lvl 47 here, mocno związany z językiem polskim, ciężko mi będzie o pracę za granicą, ale nic to, jeżeli osiłek wygra - pakuje żonę i wyjeżdżam. Nie zamierzam mieszkać w kraju, w którym szansę ma wygrać takie indywiduum. W głowie mi się to nie mieści, że prawie 20 mln Polaków ma tak zaburzone postrzeganie dobra/zla.

Z racji, że jestem dość zielony w tematyce GSM potrzebuje porady specjalistów co do zakupu telefonu.
Budżet to max 2000 PLN. Po przeglądzie internetu mam kilka głównych propozycji i bardzo proszę o pomoc, która jest najlepsza.
Rozważam pomiędzy :
Oppo Reno 6 5G
Oppo Reno 7 (ale bez 5g)
OnePlus Mord 2
Xiaomi mi11T
Wcześniej miałem mi9lite i powiem szczerze że wolałbym spróbować coś innego niż Xiaomi.
Głównie zależy mi na dobrej baterii, telefon do internetu ale zdjęciami fajnymi też nie pogardzę.
Wielkie dzięki za pomoc
#gsm #smartfon #telefony #oppo #xiaomi
#oneplus
Nie myślałeś o jakiejś Motoroli?
Co to znaczy?
Nie grzejący się procek a prawie tak wydajny jak najnowsze snapy, super ekran itd