Wpis z mikrobloga

Myśle że nie jest błędne twierdzenie że blackpillowce są przegrywami głównie dlatego że mają priorytetowe parcie na ruchanie, a niewielkie na romantyczno-przyjacielską relacje z płcią przeciwną. O platonicznym spojrzeniu na drugą stronę to w ogóle nie może być mowy, bo ta ideologia jest na wskroś materialistyczna.
#przegryw #filozofia #damskiprzegryw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiszon87: Związek (a w nim s--s) to handel wymienny. Trzeba dać coś kobiecie (emocje/ rzeczy materialne/ bezpieczeństwo/ pożądanie) żeby ona w zamian udostępniła nam swoje otwory.

Blackpillowcy mają po prostu za mało tych zasobów żeby handlować i nie potrafią ich powiększyć
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: no to prawda, dlatego nie uważam przegrywów w niczym za gorszych od tychże. Przeciwnie, przegrywy choćby ze względu na swoje niepowodzenia i samotność wykazują dużo większy potencjał do refleksji i krytycznego myślenia.
  • Odpowiedz
@EgzeQTroll: jakoś nie widziałem tutaj prawie w ogóle staro przegrywowych postów typu "ehh nawet za ręke nie trzymałem nigdy".
Tylko same typu: hurr durr oskarki x julki, pałku płak.

Zmierzam do tego że blackpill zdegenerował ten tag.
  • Odpowiedz
@Kiszon87 dużo osób z tagi patrzy na kobiety jak na jakiś inny gatunek, służący jedynie do zaspokojenia celu "ruchanie", a nie jako osoby z uczuciami i refleksami. Zwykłe, uczuciowe kobiety wyczuwając do raczej nie będą zainteresowane taką rolą, a dziolchy podpadajace pod takie materialne podejście będą zainteresowane mężczyznami o atrakcyjniejszych zasobach wymiennych.

Tym samym tymi facetami nie są zainteresowane ani uczuciowe dziewczyny szukające stałej, sensownej relacji, ani "szony" preferujące handel wymienny
  • Odpowiedz
@iEarth: no dokłądnie, a oni tego nie chcą zrozumieć.
A dziewczyny które intuicyjnie mają opory przed płytkimi relacjami ukierunkowanymi na s--s, ze względu na psychiczne i fizjologiczne skutki takich wyskoków nazywają niekiedy "księżniczkami". Brakuje tu konsekwencji.
  • Odpowiedz
dużo osób z tagi patrzy na kobiety jak na jakiś inny gatunek, służący jedynie do zaspokojenia celu "ruchanie", a nie jako osoby z uczuciami i refleksami.

@iEarth: cope. Wielokrotnie było pisane na tagu, że ludzie tam są samotni i brakuje im w życiu bratniej duszy, a posty w stylu ,,s-x secks dajcie mi secs" to raczej wyjątek od reguły, ale rozumiem, że wygodniej jest ci sobie wmawiać, że przegrywom chodzi
  • Odpowiedz
@EgzeQTroll: a to nie tak że Ty masz sporo delikwentów z naszego przesławnego tagu na czarnej liście?
Tylko z Ciekawości pytam.
Ugólnie to dla takich przegrywów o jakich wspominasz jestem na tym portalu.
  • Odpowiedz