Aktywne Wpisy
kochamajfony +59
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
KingaM +40
#antynatalizm #4konserwy #usmiechnijsieantynatalizm
Właśnie to z empatii należy usunąć zlepek komórek zanim przeistoczy się w istotę czującą i co gorsza świadomą.
Do 12 tygodnia spokojnie można z palcem w nosie. Zazwyczaj kobieta wie o ciąży znacznie, znacznie wcześniej niż w 12 tygodniu.
@ciemnienie
Kontrolując sytuację na bieżąco gdyby jednak doszło do wypadki i będąc wcześniej przygotowanym na taką ewentualność można wyrobić się z aborcją do 6 tygodnia lub nawet mniej.
Ale ja Ci nie zabraniam się rozmnażać
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Nie martw się, nawet gdybym chciał to raczej za Twojego życia nie będzie środków ku temu. Generalnie ja przedstawiam inne rozwiązanie co do tej cywilizacji
@Mac02
Nie chce mi się powtarzać.
Niemniej jednak jeszcze raz podkreślę, że do 6 tygodnia jest możliwe zorientowanie się w ciąży i przeprowadzenie aborcji. Więc dyskutowanie kiedy można, a kiedy nie można, w którym miesiącu - nie ma sensu. Bo można to zrobić dosłownie natychmiast, gdy zlepek komórek jest tylko zlepkiem komórek.
Zwróć uwagę, że moja opinia wynika z pewnych faktów. Jeśli ktoś nie wyrobił się do 12 tygodnia to należy rozważyć i taką okoliczność. A Ty co lubisz się bawić w "pana boga" jak rozumiem.
Czy zalecasz aborcję po 12 tygodniu ciąży?
Umiesz czytać? Co ja lekarzem jestem żeby "zalecać"? xD
Antynstalista*
Znowu podpinasz wypowiedź jednej osoby pod całą społeczność