Wpis z mikrobloga

@Minieri: Ej mój komentarz się wysłał zanim go dopisałem do końca xD Tutaj wysyłam całość:

Muntari ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio to ta liga potrzebuje silnego Mediolanu (w sensie całego), bo jak na 7-8 lat zniknęliśmy z mapy to tylko raz Napoli i raz Roma podjęły rękawice (chociaż trzeba zapalić świeczkę za Napoli, że akurat będąc w tak dobrej dyspozycji trafili na tak piekielnie mocny
  • Odpowiedz
@Minieri: Z Muntarim generalnie się śmieję, o Matrim pamiętam, ale wiesz w erze VAR to by wyrysowali Ci linie z 3 mm spalonym, a bramka Muntariego bezdyskusyjnie prawidłowa, ale spokojnie, to wszystko w ramach heheszek
  • Odpowiedz
@jestemmimas: True, obie bramki prawidłowe. ale zgoda że skandal że Muntariego nie widzieli, co nie zmienia faktu że ta decyzja zupełnie nie zmieniła wówczas kwestii scudetto jak próbują to nagłaśniać niektórzy kibice Milanu.
  • Odpowiedz
@Buzol z tym trenerem daleko nie zajdziecie.
Taka prawda. Allegri inteligentnie blokuje rozwój Vlaho co mnie bardzo cieszy. Bez kielona z judaszem i siatkarzem w obronie nic nie zdziałacie. Będziecie dziadować jak my.
  • Odpowiedz
  • 0
"Ten Trener" wygrał ostanie Scudetto Milanu a potem 4 razy z Juve plus dwa finały LM. Wolałbym kogoś zza granicy ze świeżym spojrzeniem, ale Allegri nie jest obecnie problemem tego Juve.
  • Odpowiedz
  • 0
@Buzol: Allegri był dotąd bardzo skuteczny, ale pytanie czy tak będzie dalej. Futbol się dynamicznie zmienia, a on gra zawsze to samo. Oczywiście jak są wyniki, to można zaakceptować ten styl, od którego oglądania bolą zęby. Byle tylko były.

Ale zgadzam się, że problemem jest kadra, a nie trener. Plany transferowe są jednak obiecujące dla Was.
  • Odpowiedz
  • 1
@jamtojest2 tak, tylko plany zakładają że Pogba będzie grał jak w kadrze, a nie jak w United :p w razie jakby nie pykło to wciąż wolę Scudetto bądź co bądź sympatycznego Milanu niż Interu ;) w sumie siedzę ten tydzień we Włoszech, w niedzielę na meczu Viola Juve, fantastycznie #!$%@? 50 euro, a potem mogłem doświadczyć fety fanów Milanu na mieście. Gratki!
  • Odpowiedz
@Buzol no wygrał 11 lat temu a później Juventus był przepychany jak tylko się dało. Poza tym sezonem w którym zdobyli 100pkt? Nie pamiętam dokładnie ale Juventus miał kadrę z która nie było komu rywalizować we Włoszech. Jak on zdobędzie cokolwiek swoją taktyką to ja nie wiem.
  • Odpowiedz