Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
bet730 +80
Legia wykonała swoje zadanie i dorzuca 0.250 pkt. do rankingu.
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn
Od nowego sezonu prawa na najbliższe sześć lat przejmie "uwielbiane" przez wszystkich Viaplay.
Tak, to Viaplay, gdzie jakość obrazu waha się między 480p a 720p.
Tam gdzie dźwięk względem wydarzeniem boisowych jest opóźniony.
Czy to wszystko, oczywiście że nie dodać trzeba jeszcze to że obraz znika parokrotnie w trakcie meczu(bądź innych wydarzeń sportowych).
Czy wykupie ich usługę, oczywiście że... tak.
Od paru lat śledzę Premier League i zerwanie z tą ligą byłoby dla mnie bolesne. Więc będę frajerem który będzie opłacał biedausługę.
Mam nadzieje że Viaplay weźmie się za siebie i ogarną te wpadki, które są serwowane od momentu wejścia na polski rynek.
Szczerze w to wątpię, ale nadzieja umiera ostatnia. Biorąc pod uwagę że na innych rynkach jest podobnie.
Oby C+ wygrał przetarg na pokazywanie ekstraklasy, bo jak dadzą dupy, to mogą zwijać mandżur, i się więcej nie pokazywać w Polsce.
#mecz #canalplus #viaplay #pilkanozna #premierleague #ekstraklasa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale taka jakość jest we wszystkich krajach gdzie Viaplay jest dostępny. W dodatku tuż po wejściu pieprzyli że to tylko polaczki narzekają, na jakość transmisji, gdzie reszta krajów jest w ch*j zadowolona z ich usługi.
Kretyni nie pomyśleli że mamy XXI wiek i opinie z innych krajów można sprawdzić w internecie.Te jak się okazuje są podobne do tych z Polski.
Przeczy to wszelkim ideą jakie sport za sobą niesie, chociaż bardziej należałoby obecnie powiedzieć, że skoro kasa pozwala wypiąć się dupą
Ale ja nigdy tego gowna mial nie bede ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgadza sie, dlatego albo trzeba kupic sobie konwerter na astre i ogladac PL na czeskich kanalach albo IPTV i ogladac na sky ( ͡° ͜ʖ ͡°)