Wpis z mikrobloga

Canal+ żegna się z przytupem z Premier League.
Od nowego sezonu prawa na najbliższe sześć lat przejmie "uwielbiane" przez wszystkich Viaplay.

Tak, to Viaplay, gdzie jakość obrazu waha się między 480p a 720p.
Tam gdzie dźwięk względem wydarzeniem boisowych jest opóźniony.
Czy to wszystko, oczywiście że nie dodać trzeba jeszcze to że obraz znika parokrotnie w trakcie meczu(bądź innych wydarzeń sportowych).

Czy wykupie ich usługę, oczywiście że... tak.
Od paru lat śledzę Premier League i zerwanie z tą ligą byłoby dla mnie bolesne. Więc będę frajerem który będzie opłacał biedausługę.

Mam nadzieje że Viaplay weźmie się za siebie i ogarną te wpadki, które są serwowane od momentu wejścia na polski rynek.
Szczerze w to wątpię, ale nadzieja umiera ostatnia. Biorąc pod uwagę że na innych rynkach jest podobnie.

Oby C+ wygrał przetarg na pokazywanie ekstraklasy, bo jak dadzą dupy, to mogą zwijać mandżur, i się więcej nie pokazywać w Polsce.
#mecz #canalplus #viaplay #pilkanozna #premierleague #ekstraklasa
  • 39
@kubaadamek: Nawet jeśli jakość będzie już ok, to i tak Premier League bez tych wszystkich ludzi zajmujących się nią do tej pory (Twarowski, Nahorny, Rosłoń, Rudzki, itd.) nie będzie mieć sensu. Przynajmniej dla mnie. Nie wyobrażam sobie oglądania hitowych meczów bez duetu Twarowski i Nahorny. Z całego serca życzę temu szwedzkiemu dziadostwu jak najszybszego upadku.
@Michal9788
Ale taka jakość jest we wszystkich krajach gdzie Viaplay jest dostępny. W dodatku tuż po wejściu pieprzyli że to tylko polaczki narzekają, na jakość transmisji, gdzie reszta krajów jest w ch*j zadowolona z ich usługi.
Kretyni nie pomyśleli że mamy XXI wiek i opinie z innych krajów można sprawdzić w internecie.Te jak się okazuje są podobne do tych z Polski.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@rybazryzem85: problemów jest jeszcze więcej, mieszkam w mieście, mam światłowód więc sam streaming mi niegroźny ale co z ludźmi którzy męczą się na gównianych łączach? Telewizja satelitarna to sprawdzona od lat technologia oferująca świetną jakość w dowolnym miejscu. No to teraz jakiś odsetek fanów będzie wykluczony z komfortowego oglądania sportu.
Przeczy to wszelkim ideą jakie sport za sobą niesie, chociaż bardziej należałoby obecnie powiedzieć, że skoro kasa pozwala wypiąć się dupą