Aktywne Wpisy

WolnyBLN +30
KRogala2512 +4
Ciekawe jak długo jeszcze ludzie będą wierzyć w mity odnośnie samochodów elektrycznych. Pieknie zakrecono korbom u Polakow. Chociaz i tak jest postep bo juz nie robia na nikim wrazenia “samochod sie spalil, pewnie elektryk”
Mam na mysli mity, bo zdaje sobie sprawe z oczywistych wad, ale nie wiem dlaczego ludzie mysla ze wspolczesny elektryk to sie laduje 30minut po przejechaniu 200km, gdzie tak naprawde wystarczy 15minut po 400km… i masz kolejne 300km.
Mam na mysli mity, bo zdaje sobie sprawe z oczywistych wad, ale nie wiem dlaczego ludzie mysla ze wspolczesny elektryk to sie laduje 30minut po przejechaniu 200km, gdzie tak naprawde wystarczy 15minut po 400km… i masz kolejne 300km.

Taguję #modameska bo szukam czegoś głównie do koszul i spodni.
#pytanie
Moja znajoma ma taką ręczna parownice i o ile do odświeżenia lekko pomiętych ubrań jest bardzo fajna, tak nie zastąpi w 100% żelazka. Jak masz całą górę prania do wyprasowania to zejdzie ci dużo dłużej
Jak wyzej pisza, do odswiezenia spoko, ale nie spodziewaj sie cudow
Ja czasami, przy czym za normalny nie jestem.
U mnie zwykle wygląda to tak, że brudzę i piorę całą szafę dopóki nie skończą się wszystkie rzeczy. Wyprawne idą na dwie półki i czekają. Jak już nie mam innego wyjścia to odpalam film i prasuje wszystko na raz i mam spokój na miesiąc xd.