Aktywne Wpisy
Bunch +915
Ale akcja! Jakiś chłystek przyniósł sobie kolekcję sprejów i rozpoczął dumne niszczenie elewacji na skateparku. Do malującego wandala podeszło chwilę później dwóch mężczyzn i powiedziało "Odłóż ten sprej, policja" na co młodzieniec krzyknął "akurat!" i psiknął pierwszemu sprejem w oczy. To spowodowało eskalację sytuacji i szarpaninę w której... młodzieniec WYCIAGNĄŁ KASTET. Miał jednak pecha bo dwójka mężczyzn faktycznie okazała się policjantami bez munduru i teraz młody leży skuty. No to cyk!
80kg +352
Mirki pijcie ze mną kawę. Wygrałem ekspres ciśnieniowy na targach IT. #chwalesie #programowanie #programista15k
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#animedyskusja #anime
Przepraszam i pozdrawiam.
Przecież zawsze popularne shouneny były wyznacznikiem dla normików a nie klepane w kółko romcomy od JC Staff czy jakieś SoL. I nie na w tym nic złego.
Stosunkowo dobra historia oprócz końcówki - Tytani w pełni zasłużyły na swoją popularność, powodzenia w
@LlamaRzr: czym, bo nie mogę o nich powiedzieć nic dobrego z wyjątkiem tego, że pierwszy sezon graficznie był ok/dobry(potem już było różnie, do tego czytałem mange, do prawie końca, bo wiem, że ludzie mają mental aby nie cieszyć się teraźniejszością tylko wyimaginowanym rezultatem [ktory nie ma wartosci, wzgledem czasu poswieconego na jego zdobycie] i myslalem ze rzeczywiscie kolo
Ale co, ma dobrą wciągającą fabułę, nieźle napisane postacie - biorąc pod uwagę to, że jest to shounen? Ja tam propsuję, shounenowe cechy wykonuje... dobrze.
A swoją drogą, coś dziwne że czytasz tytuł do praktycznie samego końca skoro ci się nie podoba,
@LlamaRzr: mam tak wysoko posadzona poprzeczke ze musialbym sie zamknac na 99,9% rzecz co mnie otacza. Zresta jestem przyzwyczajony do niskiego poziomu, otaczam sie ludzmi nizszego poziomu. Nawet takie rzeczy jak wejscie w jakas grupe typu klasa/szkola/biuro i kazda osoba co przychodzi
Pokaż z ciekawości swoją topkę.
SnK bądź co bądź jest jednym z lepszych anime ostatnich lat. Nie będziesz w stanie obiektywnie z tym walczyć.
XD Przecież ty chcesz, żeby ludzie byli jak bohaterowie
@LlamaRzr: to tez czegos nie rozumiem ale dlatego ze opieram sie na faktach, mysle ze ludzie gdyby byli blizej obiektywnosci i faktow to by zawsze mieli giga pewnosc siebie
@LlamaRzr: nie prowadze zadnej listy. Plus ja czesto mysle o animacjach wspolnie i jeszcze dokladam mange do tego, do tego czesto nalezaloby postawic kreske