Aktywne Wpisy
jozef-dzierzynski +594
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
mustafas00 +297
#rod #nieruchomosci #afera
Działki ROD złe bo uprawiają tam marchewkę i chodzą sami menele do ruder XD
Byliście kiedyś pożyteczni idioci z kurników pstodeweloperskich na ROD?
Mam fotopułapkę, to ostoja dla zwierząt, sarny lisy, niezliczony bastion ptaków.
Mam nadzieję że jak sprzedadzą te RODY, zrobią tam zamknięte osiedla, wykupione wcześniej przez flipperów którzy za #!$%@? większy procent beda sprzedawac.
W Rzeszowie po likwidacji ogródków na Powstańców Warszawy powstał sklep meblowy z #!$%@?
Działki ROD złe bo uprawiają tam marchewkę i chodzą sami menele do ruder XD
Byliście kiedyś pożyteczni idioci z kurników pstodeweloperskich na ROD?
Mam fotopułapkę, to ostoja dla zwierząt, sarny lisy, niezliczony bastion ptaków.
Mam nadzieję że jak sprzedadzą te RODY, zrobią tam zamknięte osiedla, wykupione wcześniej przez flipperów którzy za #!$%@? większy procent beda sprzedawac.
W Rzeszowie po likwidacji ogródków na Powstańców Warszawy powstał sklep meblowy z #!$%@?
Pamietam w techbazie mieliśmy nauczyciela który znęcał się nad nami psychicznie i każda klasa na niego jechała, że jakby mogli to by mu #!$%@?, w aucie mu chcieli szyby wybijać itp. w końcu mówię dojedziemy #!$%@? i sam zacząłem organizować spotkanie nas uczniów, rodziców z dyrekcją i nim żeby skonfrotować to co on robi. Long story short na spotkaniu pojawiło się z 4 zdeklarowanych klas 6 osób i prawie #!$%@?łem przez to szkołę bo #!$%@? się mścił na mnie przez 2 lata. Oczywiście wszyscy "no, chory byłem".
W robo teraz mamy to samo, mamy deva który jest #!$%@?ą, jednym z tych "seniorów" których seniority wynika ze stażu a nie umiejętności, który to #!$%@? nam projekt i wszyscy na tym cierpimy. Wszyscy na typa jadą, mówią że powinno się go zwolnić, no to ja na to że idźmy do HR i powiedzmy co i jak zobaczymy co da się zrobić. HRy mówią że dla nich spoko, ale muszą mieć podstawę do zwolnienia, muszą mieć pewność że on wiedział że są zarzuty wobec jego pracy więc poprosili żeby każdy z temu umówił sobie z nim spotkanie i przekazał mu swoją opinię na temat jego pracy, następnie oni porozmawiają z nim i ustalą czy wchodzi okres naprawczy czy od razu out. I co? I te niekomunikatywne #!$%@? zmiękły bo boją się typowi powiedzieć że #!$%@? pracuje.
Nienawidzę jak ktoś umie #!$%@?ć tylko w swoim kręgu, #!$%@? co jest trudnego w rozmawianiu i przekazywaniu informacji? To lepiej się męczyć zamiast eliminować debili z otoczenia?
#zalesie #gorziezale #techbaza #it #pracbaza
Dlatego trzeba króciutko z takimi ludźmi. Albo im powiedz że są #!$%@?, albo sam sie zwolnij.
Jak się używa miłych i ładnych słów, to ludzie często zlewają to co się do nich mówi.