Aktywne Wpisy
OCieUj +72
Chciałem się tylko pochwalić bo na żywo to nie mam komu, bo i nigdy się nikomu nie przyznałem.
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Ja byłm za Furym w trylogii z Wilderem, tak teraz zwłaszcza po tej wypowiedzi tuż po walce to sram mu na ryj #boks
A chargeback jest super, bo jak duzo takich sytuscji beda mieli to dostaja kary od Visy/MC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rivers666: Potwierdzam jako osoba sprzedająca na PP. Od razu otwieraj dysputę. Jest szansa, ze od razu dostaniesz zwrot - bo prowizję za dysputę płaci sprzedawca, a takie sytuacje wygrywa klient na 99%.
@wacek901:
Poza tym wskutek piszemy łącznie, niemniej również. Pozdro.
Plusy tutaj
Chargeback na PayPal jest spoko
Przedstawią za mało dokumentów? Dostajesz zwrot.
Nie wyrobią się z dosłaniem wszystkich papierów? Dostajesz zwrot.
Zdaniem PayPala potwierdzenia są niewystarczające? Dostajesz zwrot.
Generalnie bardzo spoko, dopóki jest się klientem, a nie firmą, której ktoś za cis zapłacił, a później mu