Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +602
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
donalejd +97
Co zabiło ten fantastyczny system? Dzisiaj tylko iphone albo samsung :/
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
¯\(ツ)_/¯ drugie też spadło z rowerka, na trzecie dalej moge sie logować, za te trzy konta mialo byc 200 zl, a po utworzeniu kont laska zaczęła mnie olewać, potem mi z duoy powiedziala ze jest w szpitalu i miaĺa operacje, gdybym sie nie dobijal do niej to ona by w ogóle nie odpisala
¯\(ツ)_/¯
Konta, które miałem zalożyć:
N26
Blockchain
Vivid
To są zagraniczne konta walutowe, block to aplikacja podobna do revoluta
Czy to jest jakiś SCAM? Zostałem #!$%@? slupem? Laska rzekomo jest teraz w szpitalu o akurat do niego trafila kiedy zalozylem konto ¯\_(ツ)_/¯
#pytanie #internet #revolut #promocje #zarabianie #polska
To scam?
Założyłeś konto "bankowe" na swoje dane i potem jakiejś babie dałeś do niego dostęp?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
N26? Założyłeś dla kogoś konto w banku?
To co sił w nogach #!$%@? zgłosić to na policję i spróbuj zablokować to konto.
Znałem dwóch typów, którzy dali się tak zrobić. Jeden jest bankrutem do końca życia, a drugi poszedł spontanicznie, nocą nad jezioro i niechcący utonął.
A wykopki znowu się łapią
jeśli to nie jest bait to zablokuj wszystkie konto jeśli jeszcze coś tam zostało
Jak się nic nie stanie to masz farta i nauczkę na następny czas by nikomu nie dawać dostępu do swoich danych lub
@userrrr: Nie straszę, tak wyglada życie ;) im szybciej się ogarniesz, tym lepiej. A z wyłudzonymi danymi wiele można zrobić. Inna sytuacja z mojego otoczenia - był wyciek danych z miejsca, gdzie było ich sporo (nr dowodów, dane personalne, numery telefonów). Po tygodniu od sytuacji babka dostała wiadomość z BIK, bo miała ustawione alerty. Już ktoś próbował na nią