Aktywne Wpisy
xionacz +343
Koniec bycia ulaną świnią. Czas zadziałać, bo inaczej nie dożyję czterdziestki. Do zrzucenia 52 kg.
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
mickpl +712
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
Mi zależy na wytknięciu wykopowym antynatalistom agresywnego szerzenia pogladow i braku szacunku do ludzi o innym podejsciu.
Pisze tu bo mnie wołasz a masz mnie na bl.
#antynatalizm
wystarczająco długo siedzę na tagu, żeby zauważyć, że ta druga sytuacja ma miejsce dużo częściej xd
A potem cykl się powtarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nigdy nikogo nie zablokowałem do czasu az 3(?) naczelnych hipokrytów z tagu mnie zablokowało bo nie potrafią prowadzić rozmowy.
@LPSzycha: absolutnie się mylisz. Mnie tu sprowadziła zaczepka pewnego bardzo fanatycznego antynatalisty Hal900 który, pofatygował się pod wpis o dziecku aby mnie zaznajomić z antynatalizmem i poinformować jaka zbrodnie popełniłam. Potem były kolejne popisy antynatalistow w wątkach ciążach, porodach, o dzieciach, o chorych dzieciach i coraz bardziej zajadle plucie na tagu. I oto jestem. Mogę powiedzieć że to sami antynatalisci stworzyli