Wpis z mikrobloga

@UnderThePressure: nadal nie kumasz, że mi nie zależy na wykazaniu jakiejś racji, bo nie uważam żeby w tej materii była jakaś jedyna słuszna racja.

Mi zależy na wytknięciu wykopowym antynatalistom agresywnego szerzenia pogladow i braku szacunku do ludzi o innym podejsciu.

Pisze tu bo mnie wołasz a masz mnie na bl.
#antynatalizm
  • 6
  • Odpowiedz
@ciemnienie: tak jakby nataliści nigdy nie byli agresywni w stosunku do antynatalistów heh

wystarczająco długo siedzę na tagu, żeby zauważyć, że ta druga sytuacja ma miejsce dużo częściej xd
  • Odpowiedz
@ToiletShark: Siedzę na tagu krócej niż pani OP ale to działa w dwie strony. Jedna i druga strona sfrustrowana powtarzaniem ciągle tych samych argumentów zaczyna się potem wyzywać i prześcigać w wymyślaniu kto ma bardziej #!$%@? życie i bardziej nierówno pod sufitem, kto więcej a kto mniej empatii i wyciągać wnioski z dupy.

A potem cykl się powtarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@LPSzycha
Ja nigdy nikogo nie zablokowałem do czasu az 3(?) naczelnych hipokrytów z tagu mnie zablokowało bo nie potrafią prowadzić rozmowy.
  • Odpowiedz
@ardiuno: czy ja już wspominałam dlaczego się tu udzielam?
@LPSzycha: absolutnie się mylisz. Mnie tu sprowadziła zaczepka pewnego bardzo fanatycznego antynatalisty Hal900 który, pofatygował się pod wpis o dziecku aby mnie zaznajomić z antynatalizmem i poinformować jaka zbrodnie popełniłam. Potem były kolejne popisy antynatalistow w wątkach ciążach, porodach, o dzieciach, o chorych dzieciach i coraz bardziej zajadle plucie na tagu. I oto jestem. Mogę powiedzieć że to sami antynatalisci stworzyli
  • Odpowiedz