Aktywne Wpisy
rybsonk +23
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 9.6% (185)
- Fortnite 2.1% (41)
- Minecraft 13.1% (253)
- Roblox 2.4% (47)
- League of Legends 6.3% (122)
- Fallout 4 1.4% (27)
- Skyrim 6.7% (129)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 58.4% (1131)
kiciuch_ +21
O czym świadczą tatuaże u facetów? Bo u kobiet to wiadome - choroby psychiczne. A u facetów?
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
#!$%@?ę się w mężczyznach, których nie ma już na tym świecie. Podam przykład: okazuje się, że pan x popełnił samobójstwo. Zaczynam mu współczuć, mam ochotę cofnąć czas, żeby go uratować. Następnie wyobrażam sobie związek i szczęśliwe życie z nim. Idealizuję go. Odkąd pamiętam zawsze zakochiwałam się w mężczyznach, z którymi realny kontakt był niemożliwy. W czasach nastoletnich byli to znani aktorzy, piosenkarze. Potem mężczyźni z informacji, że nie żyją. Nie wszyscy, tylko tacy w wieku zbliżonym do mojego.
Pewnie moje życie ma z tym jakiś związek. Pochodzę z domu, w którym była przemoc domowa. Nie byłam ofiarą, a naocznym świadkiem. Gdy mężczyźni w jakiś sposób próbowali się do mnie zbliżyć, zawsze panikowałam. Do tej pory obawiam się, że zostanę skrzywodzna. Moje lęki nie pozwalają wejść w realny związek. Zaczynam mieć obawy, że mężczyzna mnie skrzywdzi, pobije, zdradzi albo że zostanę samotną matką. Mam niską samoocenę. Wydaje mi się, że nie jestem wystarczająco dobra, żeby z kimkolwiek być.
Teraz mam nowy obiekt westchnień - jest nim młody aktor, który zginął w wypadku. To się chyba nigdy nie skończy...
#psychologia #zalesie #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #627e496b47c51d06f9dd76cf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Na terapię albo przynajmniej porozmawiaj z kimś mądrym o tym co czujesz.
Samo nie przejdzie. Może minie jak zaczniesz walczyć z tym i o siebie.
Zaakceptował: sokytsinolop