Aktywne Wpisy
Viado +70
Tak sobie czytam te komentarze i nie dowierzam. Tusk pozatrudniał jakiś trolli na wykopie? Ludzie cieszą z ograniczenia wolności? Co się stało z tym portalem że zamienił się w lewacko-tuskowy ściek? Nie chcesz to nie kupuj na stacji dzbanie jeden z drugim, a nie na siłę chcesz uszczęśliwiać innych zakazami. Gdzieś czytałem, że spory zysk stacji paliw to właśnie alko, ciekawe cenę czego podniosą jak wejdzie ten zakaz ( ͡° ͜
AlienShooter +3
Nie wiem czy kiedyś ludzie się szybciej starzeli, czy taka presją społeczeństwa była czy po prostu młody gówniak tak to sobie wizualizować
@pilnapotrzeba: Faktycznie kiedyś tak było, ludzie mieli już dzieci mając 20 lat a ja pierwszego bombla zmajstrowałem mając 33lvl.
Ja to siebie w takiej roli aktualnie totalnie nie widzę, patrzę w lustro i widzę dzieciaka, cały czas żyje jak nastolatek, ciekawy jestem kiedy to się zmieni :p
Rozumiem przez to głównie stabilność, wychowywanie dziecka, przede wszystkim poważne myślenie o życiu
Ja aktualnie nie wiem co będę robił za rok, nie myślę o sobie jako o dorosłej osobie. Moje myślenie jest zapewne archaiczne gdyż aktualna dorosłość różni się od tej sprzed 20 lat, ale mimo wszystko uważam że sporo mi do niej brakuje :D
@shadow_hunter: imho to być odpowiedzialnym za kogoś (włącznie z sobą)
ja mam 39, mam dwójkę dzieci, ale chodzimy na koncerty parę razy w roku, robimy wypady weekendowe a ja osobiście giercuję i nie mam zamiaru tego zakańczać
A co do gier to możesz mieć nawet 100 lat i dalej grać w gry, na końcu dnia jaka jest różnica między Tobą grającym w gry, a kimś kto był w kinie? Obaj dążyliście do zapełnienia tego czasu czymś co będzie Wam dawało frajdę więc dla mnie nie ma różnicy. Poza tym gry rozwijają człowieka na wielu płaszczyznach
@shadow_hunter: zgadzam się w 100%
Teraz się czasy zmienily
Mam znajomych w twoim wieku, ja jestem pare lat starszy, to trochę czasami rozczulają ich te problemy. Większość jeszcze jest na etapie wynajmu mieszkania, ja już walczę z budową domu, przez co nie zawsze