Aktywne Wpisy

MePix +46
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę
źródło: 1000011876
Pobierz

Meguiars ultimate compound
Meguiars ultimate polish
I na to chce dać house of wax sapphire
Mam pytanie czy wymywać ipą po polishu przed woskiem?
No chyba że zależy Ci na jak największej trwałości wosku - to wtedy wymyć oba. Ale wybierając sapphira raczej trwałości zabezpieczenia nie stawia się na 1 miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie nałóż sobie testowo wosk na
Wziąłem to małe opakowanie 30ml, zobaczymy ile z tego nasmalcuje
Tak planuje zrobić, zważe przed i po i będzie wiadomo.
Wosków już nam kilka, ale nie miałem nic z carnauba wiec tak na próbę wziąłem tego szafira.
Tak mam fusso, turtle waxy dwa syntetyki w spreju, sonaxa bsd.
Tam
Właśnie szafira wziąłem bo ponoć się łatwo aplikuje nawet jak się dłużej go zostawi
Wydaje mi się że niektórzy jeszcze do tego mixu Sonaxa BSD dodawali by podkręcić hydro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kurczę mnie do wax ona skusiła informacja na etykiecie "połóż i zostaw na 20-90 min" - docierałem po 30-40 min w półcieniu i było bez przypału. Sapphire chyba każą po 5 min ścierać jak dobrze pamiętam - dlatego przyjąłem, że aplikacja wax ona będzie bardziej bezproblemowa.
Może jutro ruszę temat to dam znać
6g to widzę że fachowa rynka do detailingu, ja nie wiem jak ludzie po 30 albo 50g na smarowanie zużywają toż to fibra zapchana totalnie po starciu jednego elementu xD
U mnie było 5g na yariskę, 10g na rav4 wax ona z adbl - szafir pod palcem wydaje się tłustszy, więc na bank wydajniejszy będzie niż wax one
U mnie Corsa, pierwszy raz ten wosk i pada miałem nowego, chyba z otwartymi porami, to wiadomo troche w niego tez wejdzie.
Polecialem ręcznie raz dwa meguiars ultimate finishem i na to wosk. Tłusty jest faktycznie, ale trzeba go wyczuć, bo jak za mało to lekko tępy był
Dobra, to będę robił klasycznie - smaruje błotnik, potem drzwi, jak zrobie drzwi, to
źródło: comment_1654436889clMEjj6zrCWGXv7aBP6QXj.jpg
Pobierz